No i dobra, a przy okazji skoro tak to łączę przyjemne z pożytecznymPrzynajmniej w jakiś sposób napędzasz gospodarkę
No i dobra, a przy okazji skoro tak to łączę przyjemne z pożytecznymPrzynajmniej w jakiś sposób napędzasz gospodarkę
@PaniTrycholog
Odniesiesz się do tego?
Czy tylko rzucasz swoje zdanie w obieg, nie wchodząc w głębsze znaczenia?
Przecież to jakieś małe dziewczynki a nie kobiety - humorzaste, obrażalskie, zaborcze, niepewne siebie. Serio tak wygląda większość kobiet w związkach?Poważnie? Aż się uśmiałem. Nie zauważyłeś że odświeżyła kolor włosów - foch, zrobiła paznokcie - foch, coś osiągnęła - foch. A konkurencję widzą w każdej kobiecie co przykuwa uwagę jej faceta. Mało tego kobiety zazwyczaj chcą usłyszeć to co już mają w głowie, jak pyta czy smakowało to facet nie powie że nie i wcale nie przez to że boi jej reakcji a tylko że już wie jaka będzie reakcja... foch. A najbardziej co jest przykre to że potrafią tak manipulować facetem jak tylko chcą, nie do końca doceniająć tego powodu z którego facet się im poddaję.
No właśnie też tak myślę że to takie babskiePrzecież to jakieś małe dziewczynki a nie kobiety - humorzaste, obrażalskie, zaborcze, niepewne siebie. Serio tak wygląda większość kobiet w związkach?
No właśnie też tak myślę że to takie babskiePrzecież to jakieś małe dziewczynki a nie kobiety - humorzaste, obrażalskie, zaborcze, niepewne siebie. Serio tak wygląda większość kobiet w związkach?
To akurat dotyczy jak i facetów tak i kobiet, tu bym nikogo nie wyróżniał.Z drugiej strony Wy faceci w związkach też nie jesteście tacy super - gnuśniejecie, nic się wam nie chce, nie dbacie o siebie, jesteście przyklejeni do swoich telefonów.
Uważam, że nie każda osoba która osiągnęła wiek dorosły jest dojrzała. Dlatego też w naszym społeczeństwie jest mnóstwo kobiet jak i mężczyzn, którzy pomimo swojego wieku i wyglądu dorosłego człowieka, wewnętrznie wciąż pozostaje dziewczynką i chłopcem. Kiedy tacy ludzie wchodzą w relacje / związki często niewiedzą, że robią to emocjonalnie za wcześnie i tak trochę z perspektywy braku co sprawia, że nieustannie poszukają aprobaty i akceptacji u drugiego człowieka. Bardzo często osoby te nieświadome są same siebie, swojej wartości, potrzeb, pragnień czy lęków dlatego też porównują się do innych szukając potwierdzenia, że wszystko z nimi O.K. a to jak wiemy rodzi kompleksy. Obecna kultura masowa i świat social media nie ułatwiają sprawy, a wręcz jeszcze bardziej nakręcają tę chorą spiralę zakłamanego wartościowania. Kiedy człowiek ( kobieta czy mężczyzna, bez znaczenia bo to dotyczy obu płci ) dokona wewnętrznej walidacji, stanie ze sobą w prawdzie, zrozumie i zaakceptuje siebie (wewnętrznie i zewnętrznie), uzna swoje lęki, obawy, potrzeby i dokonania to tak naprawdę rozpoczyna drogę do wnętrza siebie i poznania swojej wartość, a jak wiadomo wartościowi i dojrzali ludzie nie szukają potwierdzenia na zewnątrz, bo wiedzą, że ich siłą jest pewność siebie pochodząca z wewnętrznej samoświadomości.
Usługi seksualne nie są opodatkowaneNo i dobra, a przy okazji skoro tak to łączę przyjemne z pożytecznym![]()
Super napisane i bardzo się zgadzam <3Nie sądziłam, że zostanę wywołana do tablicy aby się tłumaczyć, zwłaszcza komuś kto wydaje się być dość bystry aby rozumieć oczywiste oczywistości (no cóż... najwyraźniej przeszacowałam).
Mam nadzieję, że moja odpowiedź będzie wystarczająco wyczerpująca i rzecz jasna pana usatysfakcjonuje.
Uważam, że nie każda osoba która osiągnęła wiek dorosły jest dojrzała. Dlatego też w naszym społeczeństwie jest mnóstwo kobiet jak i mężczyzn, którzy pomimo swojego wieku i wyglądu dorosłego człowieka, wewnętrznie wciąż pozostaje dziewczynką i chłopcem. Kiedy tacy ludzie wchodzą w relacje / związki często niewiedzą, że robią to emocjonalnie za wcześnie i tak trochę z perspektywy braku co sprawia, że nieustannie poszukają aprobaty i akceptacji u drugiego człowieka. Bardzo często osoby te nieświadome są same siebie, swojej wartości, potrzeb, pragnień czy lęków dlatego też porównują się do innych szukając potwierdzenia, że wszystko z nimi O.K. a to jak wiemy rodzi kompleksy. Obecna kultura masowa i świat social media nie ułatwiają sprawy, a wręcz jeszcze bardziej nakręcają tę chorą spiralę zakłamanego wartościowania. Kiedy człowiek ( kobieta czy mężczyzna, bez znaczenia bo to dotyczy obu płci ) dokona wewnętrznej walidacji, stanie ze sobą w prawdzie, zrozumie i zaakceptuje siebie (wewnętrznie i zewnętrznie), uzna swoje lęki, obawy, potrzeby i dokonania to tak naprawdę rozpoczyna drogę do wnętrza siebie i poznania swojej wartość, a jak wiadomo wartościowi i dojrzali ludzie nie szukają potwierdzenia na zewnątrz, bo wiedzą, że ich siłą jest pewność siebie pochodząca z wewnętrznej samoświadomości.
Czy jest więc pan pewny, że pańskie pytanie dotyczy wartościowych, dojrzałych, świadomych siebie i swojej kobiecości kobiet, czy może tylko dziewczynek w kobiecych ciałach, które szukają aprobaty?
Nie mierz wszystkich swoją miarąZ drugiej strony Wy faceci w związkach też nie jesteście tacy super - gnuśniejecie, nic się wam nie chce, nie dbacie o siebie, jesteście przyklejeni do swoich telefonów.
Maxis jest przykładem niczego, bo to wyjątek sam w sobie xD Ten temat był już szeroko omawiany i zapraszam do szerszego przejrzenia wątku xDJezu, ale coachowe pierdolenieA co mają powiedzieć faceci (np. @maxis), którzy zwyczajnie doświadczenia nie mają, bo dla dziewczyn są nikim? Jak niby mają je zdobyć? Bo to co wypisałaś, to też jest związane z brakiem doświadczenia w relacjach.
To tak. Co nie zmienia faktu, że dziewczyny pod "niedojrzałość" wrzucają wszystko xD W tym po prostu zwykły brak doświadczenia. No bo jak ktoś bez doświadczenia może być dojrzałyMaxis jest przykładem niczego, bo to wyjątek sam w sobie xD Ten temat był już szeroko omawiany i zapraszam do szerszego przejrzenia wątku xD
Przeczytaj to co napisałeś na głos jeszcze raz, albo dwa, ewentualnie siedem. Znajdź co w tym jest nie tak. Jak Ci się uda, wrócimy do tematuTo tak. Co nie zmienia faktu, że dziewczyny pod "niedojrzałość" wrzucają wszystko xD W tym po prostu zwykły brak doświadczenia. No bo jak ktoś bez doświadczenia może być dojrzałyPlus zwykle ktoś bez doświadczenia jeszcze nie wie czego pragnie, czego chce, itp. Ale laski wiedzą lepiej.
A co Ci nie pasuje?Przeczytaj to co napisałeś na głos jeszcze raz, albo dwa, ewentualnie siedem. Znajdź co w tym jest nie tak. Jak Ci się uda, wrócimy do tematu![]()
ehhhh niech będzie, wyłuszczymy jak krowie na rowie...A co Ci nie pasuje?
to jak pisałem to osobny wątek i wydaje mi się, że się z tym zgodziłeś....Ja tylko napisałem, że jak ktoś taki jak nasz kolega na M nie ma doświadczenia, to normalne, że np. nie wie, czego chce, jakie ma pragnienia, czy coś lubi, czy nie, czego się boi w relacjach, itp. Bo to się z doświadczeniem też zdobywa![]()
Gówno. Prawda.A dla lasek taki ktoś jest po prostu niedojrzały i niewart uwagi widocznie.
Dziewczynom trochę więcej wolno, heh. To, że sama jest niedojrzała nic nie znaczy, to facet ma byćJeżeli dziewczyna wrzuca pod 'niedojrzałość' brak doświadczenia, czy jak to cudownie określiłeś 'wszystko' to znaczy, że sama jest niedojrzała.
Z moją percepcją wszystko jest ok.Bo mam wrażenie, że masz trochę rozjechaną percepcję?
Człowieku małej wiary...Dziewczynom trochę więcej wolno, heh. To, że sama jest niedojrzała nic nie znaczy, to facet ma być![]()
Śmiem wątpić, ale cóż. To moje zdanieZ moją percepcją wszystko jest ok.
Z tą różnicą, że żeby mieć każdego, to starczy po prostu, żeby laska była ładna, a facet, żeby mieć każdą to musi być jakimś Ryanem GoslingiemCzłowieku małej wiary...
Ilu ja znałem facetów, którzy wymieniali dziewczyny jak rękawiczki... Ile razy słyszałem i widziałem bajerę na podryw... Kobietom wolno więcej? Zależy... jak to często bywa, jest to miecz obosieczny. Zawsze znajdzie się dziewczyna która może mieć każdego. Ale tak samo często zdarzy się facet, który może wyrwać każdą... I tak samo każde z nich trafi na takie, które będzie niewrażliwe na jedno i drugie![]()
Nadal źle...Z tą różnicą, że żeby mieć każdego, to starczy po prostu, żeby laska była ładna, a facet, żeby mieć każdą to musi być jakimś Ryanem Goslingiem![]()
Ciekawe, że wypisałeś część rzeczy, które dziewczyny uważają za minusy u facetaAle ciepło, umiejętność słuchania, powiedzenia czegoś w odpowiednim momencie, posiadanie zainteresowań, zdolność zaciekawienia rozmową, pewność siebie, umiejętność radzenia sobie w niektórych sytuacjach, wyjścia z inicjatywą, bycia gentelmanem, umiejętność zaimponowania tam gdzie inni polegli, wytrwałość
I mógłbym Ci tak wymieniać godzinami. Naprawdę. Ale nie wiem czy jest sens![]()
Jakbym za każdym razem, gdy na tym forum jakiś facet twierdzi, że wie lepiej od kobiet czego chcą one same, dostawała po 1 zł - to pewnie powoli stać mnie już by było na jakiś nowy samochód.Gentleman? Jaja sobie robisz? Dziewczyny nie chcą takich facetów, chcą zupełnej odwrotności.
Nie mówię, że facet ma być 100% gburem. Ale jeśli facet jest mega kulturalny, typowy gentleman, to sorry, ale żadna z Was się takim nie zainteresuje. Gość po prostu będzie nudny. Trochę dziewczyn w życiu poznałem i praktycznie każda uważa, że facet powinien mieć coś z łobuza, trochę być arogancki, itp. Co nie znaczy oczywiście, że ma być jakimś totalnym patolem. Ale musi jakieś emocje dawać. A takich nie zapewni nigdy miły facet.Jakbym za każdym razem, gdy na tym forum jakiś facet twierdzi, że wie lepiej od kobiet czego chcą one same, dostawała po 1 zł - to pewnie powoli stać mnie już by było na jakiś nowy samochód.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Prawda o kobietach | Seks | 6 | |
S | Ogłoszeniowa prawda | Seks | 82 | |
L | Lepsza szczera prawda czy słodkie kłamstwa? | Seks | 9 | |
![]() |
Czy to prawda, że murzyni mają ogromne członki? | Seks | 164 | |
![]() |
Naga prawda o żarówce „Centennial Light” | Poza tematem | 20 |