• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Prawda o kobietach. Oszustki/oszuści.

Mężczyzna

maxis

Seks Praktykant
Olśniło mnie dopiero teraz czemu tak jest, że kobiety sobie same wybierają facetów. Ja już wiem, bo tylko wyłącznie dla pieniędzy, czyli oszukują facetów i to na wiele sposobów.

Tu na forum zauważyłem, że na prowokację udając, że szukają normalnego faceta nie napakowanego i myślącego nie tylko penisem. Podlizują się takim, ze one to takie święte że one nic z takich rzeczy. Umówmy się Panowie, przecież taka normalna i ułożona kobieta szukająca normalnego faceta by tu na takim forum nie znalazła. Takim podlizywaniem się badają grunt na ile jeleń da się zrobić w konia sprawdzając siebie czy jeszcze umią to robić, Wyczuwają go do jakiego momentu mogą tą grę ciągnąć. Oto przykłady:

Czytałem tu, że ktoś jakiś facet się niby umówił się na kontakt z kobietą nawet telefon jej dał czy ona jemu telefon nie ważne, w każdym razie kontakt się urwał. Wniosek: stwierdziła, że się nie opłaca tego ciągnąć, bo jej się nie chciało, za dużo trudu i wysiłku by to było po prostu by się nie opłacało.

Tu na forum będą udawać zakonnice, że one nic z tych rzeczy a jak coś do czego dochodzi bardziej to nagle milkną i Panowie i jak też zadają sakramentalne pytanie to czego chcesz, ja już wiem - pieniędzy. Po prostu stwierdziła wyczuła biedaka bez kasy i dalej w to nie szła urywając kontakt.

Kolejny: dałem ogłoszenie do jakiejkolwiek relacji, ok zgłosiła się jedna, to ja się pytam jaka relacja by jej odpowiadała (bo wiadomo po co faceci czyli ja też tu się pojawiłem na tym forum, bo już zwątpiłem w prawdziwą miłość i mi o jakąkolwiek relację chodziło, ale mówię sobie ostatnia próba może to jest to) to ta mi odpowiada tym sam pytaniem, czyli wniosek, że chciała wiedzieć do którego momentu ma mnie oszukiwać, nawet zdjęcie swoje przysłała i numerami żeśmy się wymienili, Tu zdjęcie było wykadrowane z jakiejś uroczystości rodzinnej, więc tu mi już coś nie pasowało to się pytam o to zdjęcie nie uzyskując informacji i po powiedzeniu, że mogę przyjechać do niej to tylko, że dobrze i się jej pytania skończyły w zasadzie.

Wisienką na torcie było to, bo miałem ją w chacie prywatnym zapisaną to patrzę dziś tak od nie chcenia, że konto usunięte, a czemu? info z boku, bo zmiana użytkownika, czyli wniosek, że to konto spaliła i kolejne stworzyła aby dalej kantować facetów.

Tak swoją drogą tu czy w innych przypadkach w przypadku Internetu zdjęcia, ok jakiś to dowód, ale czy prawdziwy? Przecież każdy może pisać a zdjęcie sobie wstawić jakiekolwiek, wiec równie dobrze mógł to być facet, skoro takie zagrywki zrobiła z zmianą nazwy użytkownika a widział, że jestem zdesperowany i mogę wiele to napisał/ napisała/ napisało pierwsze, aby tylko zachęcić i zobaczyć czy rybka haczyk połknęła, czyli ja.

Po tygodniu czasu stwierdziła też że to się nie opłaca i dała spokój już woli miejscowych tam u siebie kantować. Oczywiście oficjalnie powiedziała, że to za daleko że nie ma kiedy pisać, ale ja swoje wiedziałem. Po paru tygodniach znikąd piszę do mnie abym przestał pisać o niej źle pomimo, że incognito to robiłem, to się pytałem czemu i niech da mi to zrozumieć, nie umiała odpowiedzieć. Wniosek, psułem jej reklamę i nie dawała sobie z tym rady, czyli słaba to oszustka bo sama z sobą rady nie dawała, więc zmieniła konto i tyle.

Na jednym z sławnych portali społecznościowych się ogłaszają, że szukają faceta na stałe, płaczą, cudują że same z dziećmi są itp. Tu kolejny kant, zdjęcia z AI i tylko o kasę chodzi. No dobra poszedłem na to to puszę że chętny na spotkanie i że na stałe, no to jednym słowem mi najczęściej odpisywała w końcu po 3 dniach po 2 w nocy pyta się mnie niby udając, że nie wie jak to napisać, bo widziałem, że zaczyna pisać i wykasowuję wiadomość do mnie, czy bym jej przelał 53 pln, bo tak ma w realu te pieniądze a chciała coś opłacić, to już wiadomo o co chodziło i się skończyło.

To pokazuję, że postęp technologiczny daję możliwości zarobku kobietą oszukując facetów, a przy czy nie dając możliwości znalezienia przez faceta kobiety. Kiedyś to kobiety szukały faktycznie faceta aby ich utrzymywał, bo same nie dały by rady zarabiając grosze przy siedzących pracach i faktycznie musiały facetom służyć i co ie co dawać, bo by ich rzucił i by z niczym zostały, a teraz co? Darmowe konto gdzieś tam, zdjęcie z AI i heja i do przodu, polowanie na jeleni czas zacząć i zarobek na łatwe pieniądze.

W realu: No dobra z jedną doszło do spotkania przez dany portal fajnie się gadało po mieście pochodziliśmy i te 120 pln pożyczka na niby czynsz i znikła na osiedlu co już wiecie, bo pisałem gdzieś tam. Też słaba była to oszustka, bo się myliła w swoim imieniu raz mówiła ,że tak ma na imię a drugim inaczej, więc już mi się nie podobało ale byłem ciekawy zakończenia. Miała to być kawa tylko, no dobra skoro kawa to wiadomo, żebym postawił nam obojgu i coś do tej kawy, ale słaba oszustka była, bo jakby pomyślała to by mogła wrócić i by się kawy za darmo napiła jeszcze coś tam zjadając, przecież bym na to poszedł czyli dając się oszukać aby tylko kontakt mieć z kobietą, bo mi tego trzeba całe życie.

Oszustwo kontrolowane: Jak już pewnie wiecie samotność mi doskwierała i potrzeba obcowania z kobietą a że już byłem po licznych oszustach, a potrzeba była to postanowiłem się podłożyć na swoich zasadach, proponując kasę za spotkanie w realu tej co mi pisała jednym zdaniem. Po kilku miesiącach milczenia, od razu, kurczę, jakie zdania rozbudowane i terminy od niej to szok, bo kasą zaświeciłem to i rozmowna była, ale tu był problem, bo niby wyjechała i ze może przyjechać tylko aby przelewem za bilet zwrócił bo tak to za tydzień dopiero może być, dobra dobra mówię poczekam.

W między czasie poszukałem bardziej wiarygodnego układu za pieniądze ,czyli Pani na godzinkę i się udało. Na razie całe szczęście przyjmuje, więc szukać nie muszę kolejnej skoro mi u tej dobrze. To nie ciągnąłem tematu z tamtą, choć sama odpisała, po tym tygodniu, że jak chcę to wtedy i wtedy spotkać się możemy, ale jak przyjadę do niej, to już mówię, dziękuję do widzenia. Wniosek napisała sama z siebie, bo szukała pieniędzy zwłaszcza, że jej zaproponowałem pewien układ i wtedy pamiętała o mnie.

W obecnych czasach aby coś osiągnąć a nie możemy my jako faceci tego normalnie dostać, bo nie istnieje a potrzeba jest ogromna, to trzeba niestety obniżyć wymagania do minimum i dać się podłożyć, ale kontrolować, no bez przesady, wszystko z umiarem, godząc na pewne aspekty twardych zasad o takiej Pani, bo za wszystko sobie może doliczyć.

Po prostu za błędy młodości trzeba płacić, jak się miało muchy w nosie, czy tam nadętość w sobie, ale trzeba wiedzieć ile i za co, tylko trzeba wiedzieć czego się chcę, więc trzeba wtedy odrobić pracę domową i się odważyć, skoro się nie da się osiągnąć tego czy owego.

Tu mnie oskarżają, że na łatwiznę poszedłem czyli do Pani i że się trzeba trzymać celu i dochodzić do niego, bo wtedy się jest mężczyzną no dobra, ale jak widać, że to sensu nie ma, wydajesz pieniądze z których żyjesz a nic z tego totalnie nie ma to nie jest męskie, tylko naiwne i wychodzi z Ciebie ćwok, bo wierzysz w wiatraki, ślepo idąc z uporem maniaka wpadając w nałóg robiąc dalej długi.

Według mnie znalazłem doskonałą alternatywę posiadania kogoś, żyję mi się od razu lepiej bardziej pewny siebie i tym sposobem się udoskonalam, a nie suche teksty typu, że niby wszystko osiągnąłem a nie prawda, bo dopiero będę osiągał doświadczenie w tych sprawach różne pozycje, bo pierwszy raz am za sobą. Temu komu się udało mnie nie zrozumie a i chwała w zasadzie za to, bo tylko komentuje nie potrzebuje i widzi u mnie wady, twierdząc że rady daję.

Fakt faktem, jakby któraś by mnie chciała to by zaakceptowała by mnie jaki jestem a ie że się mam zmieniać już bardzie tolerancyjny w wyluzować ,bo nie mogę i się na da, już mi wszystko zwisło, nie jestem już zasadniczy jak za młodu mogła by nie zdradzać aby chciała do mnie zawsze wracać, ale cóż takie szczęście mam jakie mam i cieszę z tego co mam, bo mógłbym mieć jeszcze mniej.