• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poznawanie "obcych" w sieci, moje doświadczenia

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Rzeczywiście, po kilku próbach podjęcia rozmowy tutaj nie wygląda to kolorowo :)

Raczej ciężko się spodziewać odpowiedzi dłuższych niż "no" "ok" "spoko".

Większości nie chce się nawet napisać swojego imienia z dużej litery...
Na obcym do ruchania nudle historyjek zjebanych pdfy albo zjeby ew geje i inne subhumany

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Ja trafiłem na kilka sensownych rozmów, jednak nie ma co się spodziewać cudów. Po prostu ludzie korzystający z tej strony mogą w każdej chwili się rozłączyć, gdy coś im nie pasuje :)

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Wczoraj poznałem tam osobę praktycznie idealną, myślimy niemal identycznie. Mamy podobne cele i oczekiwania, rozmowa szła tak lekko i była przyjemna. Czułem podobne fale.
W pewnym momencie przestała odpisywać, napisała tylko, że pewnie jestem zmęczony, bo jest już późno.
Zostawiłem jej e-mail, ale czy napisze? Kto wie :)
Na milion procent to ktoś z SF.

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Wszedłem sobie tak dla śmiechu

837474444.png

Skoro Ma nie wysyłać to się rozłączył :p

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Znajomy opowiadał, że został wkręcony tak przez faceta. To była relacja trwająca prawie rok. Ten facet był tak zaangażowany w sprawę, że nawet malował sobie paznokcie na kolor różowy.

Bywają bardziej spektakularne historie tego typu - ta akurat zakończona tragicznie.

I słuchowisko o tej sprawie (od 6 minuty):

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Bywają bardziej spektakularne historie tego typu - ta akurat zakończona tragicznie.

Z racji ostrożności wyrażania emocji w sposób niecenzuralny na forum 😜, niech każdy sobie dopisze co chciałem na początku napisać - screen jako podpowiedź ;)
ME18QXQX_t.jpg

Miał gość cierpliwość do prowadzenia relacji online...

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
Aż mi się przypomniało.

Daaawno temu, jak jeszcze GG było domyślnym sposobem na komunikowanie się, dość łatwo było znaleźć dziewczyny w podobnym wieku do mojego, z którymi się fajnie pisało. Nie pamiętam już dokładnie jak je znajdowałem, pewnie przez wyszukiwarkę osób w gg, albo jakieś zewnętrzne stronki, na których ludzie podawali swoje krótkie opisy.

Pamiętam, że tam się nie zaczynało rozmów od seksu, chyba wtedy jeszcze to było na tyle niewinne, że faktycznie się traktowaliśmy jako tacy kumple korespondencyjni. Co nie znaczy, że po pewnym czasie nie zaczęły się pojawiać tematy szeroko pojęte z seksem. Chyba ta bariera, że tak naprawdę jest to obca osoba i niczym nie ryzykujesz, bo nawet nie wie z jakiego miasta jesteś, sprawiała, że otwieraliśmy się bardziej i byliśmy bardziej bezpośredni.

I wiecie jak się kończyły te moje znajomości? Blokowałem te dziewczyny w momencie, gdy zaczęły za bardzo się przywiązywać, no po prostu cykor mnie łapał 🤣.

W ogóle kiedyś było łatwiej jeżeli chodzi o stronki z czatowaniem z nieznajomymi. Mam wrażenie, że to były czasy, w których jeszcze najwięksi zboczeńcy i typy od świecenia fiutem po pierwszej sekundzie, nie byli taką liczną grupą. Tak jakby dopiero z czasem się pokapowali, że można takie rzeczy robić na internecie.

Z roku na rok tych ekshibicjonistów było coraz więcej, więc normalni ludzie zaczęli się coraz bardziej zniechęcać do takiej formy spędzania wolnego czasu. Kiedyś to wydaje mi się, że przykładowa dziewczyna mogła spędzić cały dzień zagajając do nieznajomych i nie zobaczyć ani jednego fiuta. Teraz podejrzewam, że 5 minut bez takich przygód to niewiarygodny sukces.

Szanse na poznanie kogokolwiek sensownego są coraz mniejsze. A tylko najwięksi zboczeńcy są na tyle zdesperowani, by klikać odśwież przez cały wieczór. Ot taka naturalna, negatywna selekcja.

I wiecie co? Rozmawiając z nieznajomą nie będę ukrywał, że gdzieś tam podskórnie liczę na to, że ta rozmowa doprowadzi do czegoś ciekawego. No ale to powolne poznawanie się jest teraz praktycznie martwe.

Mężczyzna

kamikaze12

Cichy Podglądacz
Kiedyś na 6 obcy poznałem dziewczynę z którą pisałem dobre 7 lat wysyłaliśmy sobie fotki itd ale szczerze to strzał jeden na milion bo tam same oszustwa sa

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Tutaj na forum z poznanych przeze mnie kobiet tylko pięć tego chciało, a reszta nie.
Ach Ci faceci. Są okropni i obleśni
Sorry, przegiąłem tylko trzy🙈

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
To okropne, wręcz przerażające:confused:
Przerażające to jest to, że ja trafiam przeważnie na tych co to chcą raczej porozmawiać... No dobra... na początku może mają inne zamiary, ale po krótkiej wymianie kilku wiadomości zazwyczaj piszą, że świetnie im się ze mną piszę i fajnie się mnie czyta, bla bla bla... Więc zazwyczaj popiszą... popiszą... poczytają i później znikają 😂😂😂
Zastanawiam się o co im chodzi 🤔

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Przerażające to jest to, że ja trafiam przeważnie na tych co to chcą raczej porozmawiać... No dobra... na początku może mają inne zamiary, ale po krótkiej wymianie kilku wiadomości zazwyczaj piszą, że świetnie im się ze mną piszę i fajnie się mnie czyta, bla bla bla... Więc zazwyczaj popiszą... popiszą... poczytają i później znikają 😂😂😂
Zastanawiam się o co im chodzi 🤔
Podsumowując spostrzeżenia naszych pań - faceci są po prostu rozczarowujący;):ROFLMAO:

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Idę o zakład, że po Twoim poście zaniknie chęć kobiet do kontynowania tematu.
Mają wspaniałą zdolność "nie zauważania" trudnych dla nich kwestii napoczetych przez facetów;)
A tu mamy typową rozbieżność poglądów w łonie ich samych
Nie "zobaczą" tego:LOL:

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Podsumowując spostrzeżenia naszych pań - faceci są po prostu rozczarowujący;):ROFLMAO:
Ja się pod tym nie podpisuje i ja tego nie powiedziałam 😌 po prostu zastanawiam mnie dlaczego w moim przypadku tendencja jest bardziej w stronę tych rozmownych facetów, niż tych sextingowych... Nie żebym ich nie doceniała, ale może chociaż taki bardziej uniwersalny "ktoś" byłby wskazany 😜

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Ja się pod tym nie podpisuje i ja tego nie powiedziałam 😌 po prostu zastanawiam mnie dlaczego w moim przypadku tendencja jest bardziej w stronę tych rozmownych facetów, niż tych sextingowych... Nie żebym ich nie doceniała, ale może chociaż taki bardziej uniwersalny "ktoś" byłby wskazany 😜
Próbowałaś lekkich sugestii? Na przykład ja jestem mega błyskotliwy i chwytam w lot pewne sprawy, ale inntch trzeba naprowadzić.