• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poznawanie "obcych" w sieci, moje doświadczenia

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
Myślę że nie byla by zbyt zdziwiona widokiem. Słyszałem różne historie o zakonnicach i ksiezach.
Nawet jakby nie wrzucać wszystkich duchownych do jednego worka, to zgodzę się, że taka zakonnica mogłaby nie być zdziwiona takim widokiem.
W końcu to też są ludzie, mają jakąś przeszłość, a część z nich swoje pewnie widziała i doświadczyła zanim zdecydowała się pójść tą czy inną drogą.

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Jak tam jest ciężko w ogóle złapać kogoś do rozmowy bo większość to małolaci co robią sobie jaja albo szukają dziewczyn na snapa, od lat nic się nie zmieniło xd

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Ja mam wrażenie, że dużo dzieciaków i dużo PDF
Kurcze, kiedyś też tak było te parę lat temu
Chyba raz udało mi się przejść na priv bo wydawał się ktoś ciekawy ale po czasie rozmowa jednak gasła więc odpuściłem sobie portal a znów jak zacząłem pisać z jakimś facetem bi to od razu prostackie przejście ile masz cm itp xd taki pisemny szybki tinder.. Bez sensu trochę

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Wczoraj poznałem tam osobę praktycznie idealną, myślimy niemal identycznie. Mamy podobne cele i oczekiwania, rozmowa szła tak lekko i była przyjemna. Czułem podobne fale.
W pewnym momencie przestała odpisywać, napisała tylko, że pewnie jestem zmęczony, bo jest już późno.
Zostawiłem jej e-mail, ale czy napisze? Kto wie :)

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Wczoraj poznałem tam osobę praktycznie idealną, myślimy niemal identycznie. Mamy podobne cele i oczekiwania, rozmowa szła tak lekko i była przyjemna. Czułem podobne fale.
W pewnym momencie przestała odpisywać, napisała tylko, że pewnie jestem zmęczony, bo jest już późno.
Zostawiłem jej e-mail, ale czy napisze? Kto wie :)
Może liczyła, że kutasa wyślesz, ale nie zaproponowałeś przejścia na snapa to poszła szukać gdzie indziej ;)

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Mnie dzisiaj obcy kojarzy sie albo i tak jest dwie rzeczy pierwsza yo julka wymiana nudle na snap druga pakiecik vip 20 pln blik

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Mnie dzisiaj obcy kojarzy sie albo i tak jest dwie rzeczy pierwsza yo julka wymiana nudle na snap druga pakiecik vip 20 pln blik
Czyli jednak są tam Julki, które wysyłają nudesy w zamian za nudesy?
No to panowie macie szanse :) Ja raczej tam nie pogadam, bo każda rozmowa ze strony faceta prowadzi do jednego... i przy okazji drażnią mnie te skróty literowe.

Mężczyzna

WysokiCiemnooki

Cichy Podglądacz
No to panowie macie szanse :) Ja raczej tam nie pogadam, bo każda rozmowa ze strony faceta prowadzi do jednego... i przy okazji drażnią mnie te skróty literowe.
Pewnie na siebie nie wpadniemy tam :) Ale chętnie porozmawiam z ciekawą osobą :) Zapraszam!

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Wgl Magia trochę stulejacontent... Masz zajebisty tyłek. Mówię to jako ekspert xD. Odpowiadając: Tak są tam julki oskarki szczyle sebiksy karyny kurły szony chyba wszystko xd

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
bnvb.png

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Zapytasz na tej stronie: Co u Ciebie?" I niestety rozłączają się :)
No bo każdy wie, że poniedziałek, to o czym tu gadać.

Zauważyłam, że jak tam przeginam, to oni mnie zgłaszają i zostaję automatycznie wrzucona do pokoju z botami na jakiś czas, łączy tylko z botami wtedy.