• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poznawanie "obcych" w sieci, moje doświadczenia

Kobieta

D'Arc

Erotoman
ME17WCQX_o.jpg
Jak na targu niewolników, gdzie zaglądali w zęby bez zbędnego przedłużania 😱
Co to za apka bo nie widziałam żebyś napisała. Podziwiam, że dałaś radę wymienić aż tyle z nim wiadomości, dla mnie to nadal jak targ niewolników...
O co chodzi z tym byciem ZB-zboczonym??? To jakaś apka dla dewiantów, czy po prostu określenie dla amatorów szybkiego seksu?
Ten koleś się wybija, bo potrafi układać zdania i stosuje "?" 🤣
🤢 to miejsce to zagłębie trzepaczy... udają, że chcą porozmawiać, a tak naprawdę w centrum jest ich pała 😝
ME17WCR3_o.jpg

Podobno, faceci są tam skłonni od razu wysyłać penisy na snapie czy filmiki z masturbacji a kobiety potrzebują trochę popisać zanim wyślą nudesy... z tym, ze faceci pisać nie chcą, oni chcą oglądać JUŻ TERAZ i walić.
Co za odpychające miejsce, przy nim nasz sexforumowy czat jawi się jako wysublimowane miejsce uwodzenia 🤗
Po tym doświadczeniu wydaje mi się, że chyba szybciej bym kogoś ciekawego znalazła w telegazecie (kto widział tamten wątek ten wie).
Dokładnie!
Byliście kiedyś na obcyn? Udało się Wam z kimś ciekawym pogadać? Panowie zobaczyli tam jakieś cipki, a może udało się komuś kutasa pokazać? Jakaś dłuższa relacja z osobą poznaną tam?
Obawiam się, że to takie towarzystwo, które w papie ma cipki, bo chodzi im tylko o pokazanie swojej pały... do tego się bryndzlują 😝 pewnie jakby prawo na to pozwalało, to nosiliby na mieście t-shirty ze zdjęciem swojego fiuta 🤣

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Dzięki @Magia2000 za Twój wysiłek, uwielbiam takie badania etnograficzne, nawet pomimo tego, że wnioski z nich płynące są tragiczne. Im młodsze pokolenie mężczyzn, tym widzę, że poziom coraz niższy. Czy jest jakaś dolna granica samoupodlenia mężczyzn w tych czasach 🤔 bardzo, bardzo smutne.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Dziewczyny, strzeżcie się tych kolesi, którzy wciskają w necie wszystkim swoje 🍆 źródło: https://www.papilot.pl/zwiazki/4630...cie-swojego-przyrodzenia-maja-oni-tendecje-do
Nowe badania pokazują, że faceci, którzy bez prośby wysyłają zdjęcia penisa mają pewne skłonności:
Mężczyźni, którzy wysłali co najmniej jedno takie zdjęcie, mieli wyższy poziom narcyzmu i wartości seksistowskie. Seksistowskie wartości wyrażone przez nadawców przyrodzenia obejmowały zarówno życzliwy seksizm (maskowany przez komplementy) jak i wrogi seksizm (myślenie, że kobiety są okropne).

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Myślę, czy nie przetestować strony, gdzie można łączyć się przez kamerkę z losowymi osobami.... ale boję się, co tam zobaczę :)
No nie bardzo mi to odpowiada, bo wtedy jak wpiszę na czacie "K", to symbol nie będzie się pokrywał ze stanem faktycznym, czyli tym co zobaczy mój rozmówca na kamerce :p

Kobieta

Magia2000

Erotoman
No nie bardzo mi to odpowiada, bo wtedy jak wpiszę na czacie "K", to symbol nie będzie się pokrywał ze stanem faktycznym, czyli tym co zobaczy mój rozmówca na kamerce :p
Zawsze możesz ogolić nogi, brzuch, dupę, plecy, założyć koronkowe majtki żony, pomalować paznokcie i kamerkę ustawić tak, by twarzy nie było widać :)
No co, jak już podszywać się to na całego 😂

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
@Magia2000 Znam tą stronę od 2018, czasem tam wpadam, wygodniej obsługuje się to z poziomu apki. Niewiele się to miejsce zmieniło na przestrzeni lat poza tym, że co jakiś czas trzeba wpisać kod captcha i dodali wskazówki oraz ostrzeżenia. Miejsce bardzo rakowe, to muszę przyznać, żeby trafić na spoko rozmówcę trzeba dużo odsiać, ale czasem trafi się ktoś taki po paru starzałach. Jakieś 90% to chłopy, ciężko tam trafić na kobietę, ja z tych nielicznych, którzy wolą się poznać, popisać, nie przechodzę na snapy, a jeśli już to pod dłuższej rozmowie, gdzie było jakieś porozumienie, vibe, wspólne tematy.
Co do snapa to nie lubię tego miejsca do konwersacji, wszystko inne tylko nie to, do pisania na dłuższą metę to się nie nadaje, ale jak komuś pasuje to spoko. Dla mnie snap jest bardzo zdominowany przez dziewczyny, które chcą sobie szybko dorobić, mnie to nie interesuje i bardziej zniechęca do bycia tam.
Wracając do tego czatu, poznałem tam naprawdę parę fajnych dziewczyn, nie udało mi się z żadną z nich spotkać, ale kontakt przez jakiś czas był, dłuższy lub krótszy, z niektórymi kilka tygodni, nawet miesięcy, najdłuższy trwał jakieś 15 msc.
Ktoś powie po co tracić tyle czasu, ja tak na to nie patrzę, ot zwykła koleżanka do pogadania wymiany zdjęć z codziennego życia, wysyłania głosówek. Spotkać może bym się chciał, ale ja z mazowieckiego, a ona z Torunia, każde pracuje i nie chce tracić czasu i hajsu na takie jeżdżenie.
Z osób tam poznanych obecnie piszę z trochę młodszą od siebie dziewczyną z lubelskiego, fajna, ułożona, zaczęła niedawno studia, gadamy od maja, czasem na discordzie, czasem na snapie, mam jej insta, planujemy się spotkać.

Jak już tak testujecie różne miejsca to sprawdźcie GG, tak to jeszcze istnieje i całkiem sporo osób się tam kręci wbrew pozorom. Łatwiej można tam dłużej z kimś pogadać niż w tym obcym czacie, ale to też dość specyficzne miejsce, niewolne od kasztanów i dziwaków, no ale tak jak na SF, tak i na GG można poznać ciekawe osoby, które są tam przypadkowo albo wchodzą ze względu na sentyment.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Zawsze możesz ogolić nogi, brzuch, dupę, plecy, założyć koronkowe majtki żony, pomalować paznokcie i kamerkę ustawić tak, by twarzy nie było widać :)
No co, jak już podszywać się to na całego 😂
Znajomy opowiadał, że został wkręcony tak przez faceta. To była relacja trwająca prawie rok. Ten facet był tak zaangażowany w sprawę, że nawet malował sobie paznokcie na kolor różowy.