• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poznawanie "obcych" w sieci, moje doświadczenia

Mężczyzna

Filavandrel

Cichy Podglądacz
Myślę że nie byla by zbyt zdziwiona widokiem. Słyszałem różne historie o zakonnicach i ksiezach.
Nawet jakby nie wrzucać wszystkich duchownych do jednego worka, to zgodzę się, że taka zakonnica mogłaby nie być zdziwiona takim widokiem.
W końcu to też są ludzie, mają jakąś przeszłość, a część z nich swoje pewnie widziała i doświadczyła zanim zdecydowała się pójść tą czy inną drogą.

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Jak tam jest ciężko w ogóle złapać kogoś do rozmowy bo większość to małolaci co robią sobie jaja albo szukają dziewczyn na snapa, od lat nic się nie zmieniło xd

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Ja mam wrażenie, że dużo dzieciaków i dużo PDF
Kurcze, kiedyś też tak było te parę lat temu
Chyba raz udało mi się przejść na priv bo wydawał się ktoś ciekawy ale po czasie rozmowa jednak gasła więc odpuściłem sobie portal a znów jak zacząłem pisać z jakimś facetem bi to od razu prostackie przejście ile masz cm itp xd taki pisemny szybki tinder.. Bez sensu trochę