Przy okazji tematu który pojawia sie wkazdej rozmowie daje link do poradnika
Jak jednak zdecydujesz się na club swinngers w tradycyjny sposób to koniecznie daj znać, z chęcią też bym się tam pojawił i w końcu spełnił swoją fantazję, bo jeszcze nie było mi dane tego spróbować.Ja czekam z wypiekami na taką technologię (w rozsądnej cenie), gdzie będę mogła wirtualnie przejść się odstrzelona z mężem do gry w swingers clubie i sobie poużywać z innymi na jego oczachzdrady nie było, bo to tylko pixele, a orgazm zapewni mi sprzęt (jakaś magiczny przekaźnik podłączany do czaszki), a za każdym awatarem jakaś prawdziwa osoba będzie stała, więc potrzeba różnorodności też zaspokojona. Piękne to będą czasy, taki technologiczny szach-mat nad panującą monogamią
![]()
Ej Świeżak, co z tobą?! Teraz brzmisz ja jakiś forumowy spermiarz?Jak jednak zdecydujesz się na club swinngers w tradycyjny sposób to koniecznie daj znać, z chęcią też bym się tam pojawił i w końcu spełnił swoją fantazję, bo jeszcze nie było mi dane tego spróbować.
Przepraszam bardzo, chwila słabości, więcej się to nie powtórzy....Ej Świeżak, co z tobą?! Teraz brzmisz ja jakiś forumowy spermiarz?wolę wersję z ciętą niepoprawną politycznie ripostą
![]()
Nie wiem jak wygląda dokładnie wasz związek , czego oczekuje , czy sprawdza czy byłaś z kimś innym ,niby kwestia indywidualna , ale schemat w większości się powtarzaJak zdradzić męża bez zdradzania (wkladania?), tak żeby wilk był syty i owca cała - chcę to!
![]()
Proponuję na początek kupić sobie Atari.Ja czekam z wypiekami na taką technologię (w rozsądnej cenie), gdzie będę mogła wirtualnie przejść się odstrzelona z mężem do gry w swingers clubie i sobie poużywać z innymi na jego oczachzdrady nie było, bo to tylko pixele, a orgazm zapewni mi sprzęt (jakaś magiczny przekaźnik podłączany do czaszki), a za każdym awatarem jakaś prawdziwa osoba będzie stała, więc potrzeba różnorodności też zaspokojona. Piękne to będą czasy, taki technologiczny szach-mat nad panującą monogamią
![]()
Myślisz, że to maksymalny, bezpieczny dla mnie poziom wrażeń?Proponuję na początek kupić sobie Atari.![]()
Atari ,Commodore64 ,dawały tyle wrażeń że emocji że orgazmy gwarantowane.Myślisz, że to maksymalny, bezpieczny dla mnie poziom wrażeń?![]()
Będzie tak jak z organami w "Barbarelli". Szlag je trafi przy pierwszym użyciu przez LenkęAtari ,Commodore64 ,dawały tyle wrażeń że emocji że orgazmy gwarantowane.
![]()
Atari większe, dostrajanie głowicy i cicho trzeba było siedzieć żeby gra się wygrałaAtari ,Commodore64 ,dawały tyle wrażeń że emocji że orgazmy gwarantowane.
![]()
Kurcze, słabo to pamiętam. Moje czasy to były kartridże (Pegasus?) - Super Mario, Tank, Kacze Opowieści , była też taka naparzanka po ryjach w stylu kung-fu (trzeba było napieprzać w klawisze w tempie błyskawicy).Atari większe, dostrajanie głowicy i cicho trzeba było siedzieć żeby gra się wygrała![]()
Czyli bić się umiesz i szybkie ręce masz, to już dobra podstawa.Kurcze, słabo to pamiętam. Moje czasy to były kartridże (Pegasus?) - Super Mario, Tank, Kacze Opowieści , była też taka naparzanka po ryjach w stylu kung-fu (trzeba było napieprzać w klawisze w tempie błyskawicy).
* szybkie palceCzyli bić się umiesz i szybkie ręce masz, to już dobra podstawa.