• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Poradnik dla rogacza i hot wife

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
"Dowiesz się z niej również zaspokoić erotycznie swojego męża-rogacza nie sypiając od razu z kimś trzecim."

Nie mam wolnych 30 zł, więc poproszę forumowiczów o wylistowanie tych sposobów, bo przyznam, że ten wątek najbardziej mnie zafascynował 🤓

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Widzę tylko okładkę (raaanyyy czy kiedyś wyćwicze sobie takie nogi??? 😍), dawaj te propozycje.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Jak zdradzić męża bez zdradzania (wkladania?😁), tak żeby wilk był syty i owca cała - chcę to! 😋

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Instrukcja obsługi rogacza - złap za rogi i szybkim ruchem mocno przekręć. Po co ma się biedak męczyć...

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Ja czekam z wypiekami na taką technologię (w rozsądnej cenie), gdzie będę mogła wirtualnie przejść się odstrzelona z mężem do gry w swingers clubie i sobie poużywać z innymi na jego oczach 🤗 zdrady nie było, bo to tylko pixele, a orgazm zapewni mi sprzęt (jakaś magiczny przekaźnik podłączany do czaszki), a za każdym awatarem jakaś prawdziwa osoba będzie stała, więc potrzeba różnorodności też zaspokojona. Piękne to będą czasy, taki technologiczny szach-mat nad panującą monogamią 😍

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Ja czekam z wypiekami na taką technologię (w rozsądnej cenie), gdzie będę mogła wirtualnie przejść się odstrzelona z mężem do gry w swingers clubie i sobie poużywać z innymi na jego oczach 🤗 zdrady nie było, bo to tylko pixele, a orgazm zapewni mi sprzęt (jakaś magiczny przekaźnik podłączany do czaszki), a za każdym awatarem jakaś prawdziwa osoba będzie stała, więc potrzeba różnorodności też zaspokojona. Piękne to będą czasy, taki technologiczny szach-mat nad panującą monogamią 😍
Jak jednak zdecydujesz się na club swinngers w tradycyjny sposób to koniecznie daj znać, z chęcią też bym się tam pojawił i w końcu spełnił swoją fantazję, bo jeszcze nie było mi dane tego spróbować.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Jak jednak zdecydujesz się na club swinngers w tradycyjny sposób to koniecznie daj znać, z chęcią też bym się tam pojawił i w końcu spełnił swoją fantazję, bo jeszcze nie było mi dane tego spróbować.
Ej Świeżak, co z tobą?! Teraz brzmisz ja jakiś forumowy spermiarz? 🤣😘 wolę wersję z ciętą niepoprawną politycznie ripostą 😋

Mężczyzna

Wroclove69

Cichy Podglądacz
Jak zdradzić męża bez zdradzania (wkladania?😁), tak żeby wilk był syty i owca cała - chcę to! 😋
Nie wiem jak wygląda dokładnie wasz związek , czego oczekuje , czy sprawdza czy byłaś z kimś innym ,niby kwestia indywidualna , ale schemat w większości się powtarza :) Natomiast z własnego doświadczenia powiem Ci , że już samą wyobraźnią można zrobić cuda , sms ,..

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Proponuję na początek kupić sobie Atari.😉