Swego czasu w pracy około ( 1000 chłopa ) był szeroko komentowany ten temat, konkretnie że kobiety nie chcą brać do buzi, a co dopiero połykać. Narzekało jakieś 90 % składu. Pomyślałem że coś jest na rzeczy i sam zgłębiłem temat. Pytałem tych co dużo ruchają - mówili, że bez problemu biorą do buzi ( ich kobiety ) pytałem kobiet. Duża część odpowiedziała że facetom brak higieny części intymnych - zwyczajnie im "Jedzie". Potem trafiłem na artykuł opisujący wpływ stulu życia i diety na smak spermy i nastąpiło oświecenie. Okazuje się że takich artykułów jest sporo i wszystkie mają podobny zakres tematu. W dużym skrócie dbanie o siebie ruch i brak używek sprawiają że sperma ma lepszy a nawet słodki smak. Najgorzej jak facet pali i używa ostrych przypraw i nie dba o higienę kutasa. Będąc na praktykach medycznych lekarze zwracali uwagę nastolatkom by dbali o higienę narządów ale nie wchodzili w szczegóły a okazuje się że chodzi o mycie dokładne skóry pod napletkiem i wokół żołędzi penisa tam zbiera sie najwięcej "brudu" i to zwyczajnie śmierdzi.
Potem jeszcze raz zapytałem tych co dużo ruchali o ich tryb życia okazalo się że rzadko pili, żaden nie palił, a w razie potrzeby pochłaniali spore ilości ananasów brzoskwiń i innych afrodyzjaków.
Nie dziwię się kobietom że nie chcą. Bo najpierw facet musi sam tego zechcieć coś zrobić.
Panów zachęcam do lektury, a panie by zwracali uwagę swoim facetom. Dziękuję.