• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Połykanie spermy

Czy Wasze partnerki połykają? / Czy połykasz?

• Tak

Votes: 293 64,3%
  • Nie

Votes: 163 35,7%

• Total voters
    456
Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
czasem bywa tak że jest naprawdę potężny to ciężko przełknąć tym bardziej że często pchacie do oporu i dochodzi do tego odruch wymiotny :/ nie jest to przyjemne, ale jeśli facet wie jak to zrobić, w sensie nie pcha na chama tylko pozwala mi działać to nie ma problemu :) można nawet i tą "kropelkę" wylizać :)
O to to👍

Mężczyzna

łukowianin40

Nowicjusz
Swego czasu w pracy około ( 1000 chłopa ) był szeroko komentowany ten temat, konkretnie że kobiety nie chcą brać do buzi, a co dopiero połykać. Narzekało jakieś 90 % składu. Pomyślałem że coś jest na rzeczy i sam zgłębiłem temat. Pytałem tych co dużo ruchają - mówili, że bez problemu biorą do buzi ( ich kobiety ) pytałem kobiet. Duża część odpowiedziała że facetom brak higieny części intymnych - zwyczajnie im "Jedzie". Potem trafiłem na artykuł opisujący wpływ stulu życia i diety na smak spermy i nastąpiło oświecenie. Okazuje się że takich artykułów jest sporo i wszystkie mają podobny zakres tematu. W dużym skrócie dbanie o siebie ruch i brak używek sprawiają że sperma ma lepszy a nawet słodki smak. Najgorzej jak facet pali i używa ostrych przypraw i nie dba o higienę kutasa. Będąc na praktykach medycznych lekarze zwracali uwagę nastolatkom by dbali o higienę narządów ale nie wchodzili w szczegóły a okazuje się że chodzi o mycie dokładne skóry pod napletkiem i wokół żołędzi penisa tam zbiera sie najwięcej "brudu" i to zwyczajnie śmierdzi.
Potem jeszcze raz zapytałem tych co dużo ruchali o ich tryb życia okazalo się że rzadko pili, żaden nie palił, a w razie potrzeby pochłaniali spore ilości ananasów brzoskwiń i innych afrodyzjaków.
Nie dziwię się kobietom że nie chcą. Bo najpierw facet musi sam tego zechcieć coś zrobić.
Panów zachęcam do lektury, a panie by zwracali uwagę swoim facetom. Dziękuję.