• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Połykanie spermy

Czy Wasze partnerki połykają? / Czy połykasz?

• Tak

Votes: 267 64,2%
  • Nie

Votes: 149 35,8%

• Total voters
    416
Kobieta

Dark.Amy

Cichy Podglądacz
Lubię robić loda ale smak spermy i jej konsystencja jest nie do przejścia dla mnie. Wręcz obrzydza mnie to. Nie rozumiem dlaczego niektórzy faceci tak bardzo na to naciskają, żeby robić loda z połykiem, nikt nie powinien nikogo do tego przymuszać. Może być za to koniec na piersiach, brzuchu lub każdym innym miejscu.
Ja mam całkowicie odwrotnie. Nie lubię jak facet kończy na mnie. Zdecydowanie wolę wszystko połknąć.

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Nowicjusz
Oczywiście też jestem fanem kobiet, które połykają i cieszę, że tak duży procent to praktykuje. Kiedyś widziałem wywiad z cenionym seksuologiem, w którym stwierdzono, że nasienie jest wysokobiałkowe i prowadzone badania wykazały, że połykanie spermy jest absolutnie nieszkodliwie a wręcz dobre dla zdrowia kobiety i ile mężczyzna jest zdrowy. Moja partnerka połykała wielokrotnie, sprawiając zarówno mi jak i sobie wielką przyjemność. Wniosek taki, że połykanie spermy jest zdrowe i dla partnera i partnerki :) Opanowanie techniki połykania spermy nie jest trudne - moja to chyba miała w genach, bo umiała od samego początku a jestem jej pierwszym i jedynym partnerem.
Wracam do starego wątku. Sperma zawiera sporo cynku i trochę witaminy C. Abstrahując od wszystkiego innego, co może być w spermie, czyli bakterie, wirusy, np. HIV, to nie sądzę, że połykanie dobre było by na ból gardła, ale może??? 😉. A może to być argument 😉. Tylko produkcja musiałaby nadążyć, żeby pędzlowac gardło kilka razy dziennie😉