• Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
  • Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Połykanie spermy

Czy Wasze partnerki połykają? / Czy połykasz?

• Tak

Votes: 313 64,5%
  • Nie

Votes: 172 35,5%

• Total voters
    485
Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Co jakiś czas proszę swoją kobietę aby zrobiła mi do końca np przy 69 i połyka ale jakiś czas temu stwierdziliśmy dlaczego ma to robić sama więc jak ma spermę w ustach sie całujemy tak samo jak jej liże do orgazmu to też lubimy się całować
Od dłuższego czasu jest to.mój największy fetysz na który namawiam żonkę. kilka razy połknęła całość i raz zrobiła tak jak piszesz. wówczas dotarło do mnie, że cumkuss to najwspanialsza forma finału Niestety na razie tylko raz od tamtej pory wzięła finał w usta i nim mnie pocałowała musiała wypluć na rękę bo nie potrafiła dłużej utrzymać w ustach. W sumie też było fajnie bo mi to z ręki wlała do ust.

Mężczyzna

Dojebus Putas

Cichy Podglądacz
Dla mie magiczne jest co najwyżej oglądanie tego w internecie. Raz miałem zajawkę niedługo po poznaniu byłej jak jej niespodziewane wpuściłem zawartość do ust, ale na dłuższą metę to raczej nudne. W ogóle seks na dłuższą metę robi się nudny, nie wiem co zrobić żeby to naprawić.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Dla mie magiczne jest co najwyżej oglądanie tego w internecie. Raz miałem zajawkę niedługo po poznaniu byłej jak jej niespodziewane wpuściłem zawartość do ust, ale na dłuższą metę to raczej nudne. W ogóle seks na dłuższą metę robi się nudny, nie wiem co zrobić żeby to naprawić.
Połykanie sex i połykanie spermy jest nudne ? No chyba oszalałeś :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Swoją drogą - dlaczego wielu mężczyzn tak bardzo pragnie by jego partnerka połknęła ejakulat na finał zabawy oralnej?
Pytasz poważnie?
Bo facet jest zaprogramowany na wstrzyknięcie nasienia. To naturalna chęć - strzelić i ma zniknąć w środku. Tana fanaberia Matki Natury.
Ja akurat wolę widzieć spermę na kobiecie ale .... Ja widocznie jestem inny :)

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Pytasz poważnie?
Bo facet jest zaprogramowany na wstrzyknięcie nasienia. To naturalna chęć - strzelić i ma zniknąć w środku. Tana fanaberia Matki Natury.
Ja akurat wolę widzieć spermę na kobiecie ale .... Ja widocznie jestem inny :)
Rozumiem @Frog. Zabi skrzek to coś innego, aczkolwiek też to potomstwa się sprowadza 👍
Miłego wieczoru życzę Tobie.