• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Polki są łatwe"- taka jest opinia o polskich kobietach za granicą. Co wy na to?

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
Czyli wychodzi na to, że żeby się puścić trzeba za granicę jechać?
Nie trzeba. Na miejscu w Polsce 8 marca polskie kobiety daly czadu.
A do Ciebie Magia osobiście co najbardziej trafia? Co cie uwiera albo koli w żołądku jak pada ten temat? Każda kobieta ma swoje osobiste odczucia. Jakie sa twoje?

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
Czyli wychodzi na to, że żeby się puścić trzeba za granicę jechać?
Nowoczesnego polskiego mężczyznę cechuje odpowiedzialna i świadoma wstrzemięźliwość, etos seksualnej semi-ascezy i potrzeba rozwijania relacji międzypłciowych w tempie wolniejszym, niż wcześniej. Polski mężczyzna staje się dziś dla kobiet problemem - nie dlatego, że płci męskiej wybacza się więcej, lecz dlatego, że płeć męską trzeba dziś zdobywać. Z tego między innymi powodu przewiduję znaczny wzrost popularności seksturystyki wśród Polek.

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
Nowoczesnego polskiego mężczyznę cechuje odpowiedzialna i świadoma wstrzemięźliwość, etos seksualnej semi-ascezy i potrzeba rozwijania relacji międzypłciowych w tempie wolniejszym, niż wcześniej. Polski mężczyzna staje się dziś dla kobiet problemem - nie dlatego, że płci męskiej wybacza się więcej, lecz dlatego, że płeć męską trzeba dziś zdobywać. Z tego między innymi powodu przewiduję znaczny wzrost popularności seksturystyki wśród Polek.
🤨🤨🤨🤨🤨

Mężczyzna

Not wisdom at all

Cichy Podglądacz
Bazując na podstawie wiedzy o dokonaniach moich koleżanek 30+ plus to tak, Polki są łatwe. Cholernie szybko potrafią rozłożyć uda przed obcym, szczególnie zagranicznym kochankiem. Ale czy ta łatwość jest jakaś wybitna na tle średniej europejskiej ? Tego nie wiem bo nie mam w tej kwestii odpowiedniego doświadczenia.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Bazując na podstawie wiedzy o dokonaniach moich koleżanek 30+ plus to tak, Polki są łatwe. Cholernie szybko potrafią rozłożyć uda przed obcym, szczególnie zagranicznym kochankiem. Ale czy ta łatwość jest jakaś wybitna na tle średniej europejskiej ? Tego nie wiem bo nie mam w tej kwestii odpowiedniego doświadczenia.
To skąd wiesz, jak nie masz doświadczenia?
Taki domorosły ekspert, który poczytał komentarze pod jakimś artykułem w brawo girl i później stawia swoje teorie.

Mężczyzna

Not wisdom at all

Cichy Podglądacz
To skąd wiesz, jak nie masz doświadczenia?
Taki domorosły ekspert, który poczytał komentarze pod jakimś artykułem w brawo girl i później stawia swoje teorie.
Radzę jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem zanim kogoś atakujesz. Bazując na podstawie tego co wiem o moich koleżankach napisałem co wiem. Może to jednak Ty czerpiesz wiedzę z Bravo Girl skoro przytoczyłeś ten tygodnik ?

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Radzę jeszcze raz przeczytać ze zrozumieniem zanim kogoś atakujesz. Bazując na podstawie tego co wiem o moich koleżankach napisałem co wiem. Może to jednak Ty czerpiesz wiedzę z Bravo Girl skoro przytoczyłeś ten tygodnik ?
Ale czy ta łatwość jest jakaś wybitna na tle średniej europejskiej ? Tego nie wiem bo nie mam w tej kwestii odpowiedniego doświadczenia.
Tak odpowiem 😉
Nie wiesz jak wypada na tle średniej europejskiej, ale komentujesz, brawo Ty 👏

Mężczyzna

Not wisdom at all

Cichy Podglądacz
Nadal sugeruje czytać ze zrozumieniem. Nie mogę stwierdzić czy w porównaniu do Niemek, Szwedek czy Hiszpanek są łatwiejsze czy nie. Mówię o średniej europejskiej.
Ale na podstawie tego co wiem mogę stwierdzić że są łatwe. Nie jest jakimś wyczynem zaciągnąć nasze kobiety do łóżka na jednorazową przygodę.
Zarzucając mi że jestem domorosłym ekspertem, miałeś na myśli to że wszyscy inni komentujący tutaj mają doktoraty z seksuologii i współpracowali w instytutach z profesorami z półki Lwa-Starowicza?

Chciałeś błysnąć, chyba nie do końca się udało.

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
Za granicą łatwa/łatwy jest ten kto przeważa w danym kurorcie, regionie. Jeśli Niemek/ Niemców jest w Egipcie najwięcej w danym hotelu to obstawiam że ich się będzie najwięcej puszczało 😅

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
stroiczek OK, prostuję. Wybiórcze bicie piany w oceanie zagadnienia na temat przyczyn dla których kobiety są zmuszone do bycia łatwymi zw względów ekonomicznych w skali głobalnej.
Lub z innej strony, ingerencji w swobodę seksualną kobiet przez nazywanie ich łatwymi.
Lepiej?

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Lub z innej strony, ingerencji w swobodę seksualną kobiet przez nazywanie ich łatwymi.
Lepiej?
Nie wydaje mi się, że ktokolwiek jeszcze ingeruje w swobodę seksualną kobiet. Nie podejrzewam, aby opinie anonimowych użytkowników internetu nt. swobody obyczajowej Polek powodowały choćby emocjonalne reakcje Polek.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Nadal sugeruje czytać ze zrozumieniem. Nie mogę stwierdzić czy w porównaniu do Niemek, Szwedek czy Hiszpanek są łatwiejsze czy nie. Mówię o średniej europejskiej.
Ale na podstawie tego co wiem mogę stwierdzić że są łatwe.
To ja proponuję pisać ze zrozumieniem, bo mam cały czas wrażenie, że nie rozumiesz co piszesz ekspercie.

Czyli mówisz, że nie masz wiedzy, czy są łatwiejsze od Niemek, Szwedek itp, ale swój osąd już rzuciłeś na publiczne forum? Powiedz na podstawie czego? A jak wyszłoby, że Niemki, Angielki, Szwedki w statystyce biły by Polki na łeb i szyję to nadal byś tak twierdził, że są łatwe, czy już normalne? Na przykładzie ilu kobiet takie wnioski wysnułeś eksporcie i to było z własnego doświadczenia, czy kolega Ci powiedział, bo za granicą zamiast coś sobą reprezentować to wolał przepijac całą kasę.
Zarzucając mi że jestem domorosłym ekspertem, miałeś na myśli to że wszyscy inni komentujący tutaj mają doktoraty z seksuologii i współpracowali w instytutach z profesorami z półki Lwa-Starowicza?
Tak zarzucam, bo wiedzę masz znikomą, zdobytą na tle jakiejś wąskiej grupy, sam przyznając, że nie wiesz jak wypadają na tle innych narodowości ale wypowiadasz się z pewnością eksperta 🤦🤦
Chciałeś błysnąć, chyba nie do końca się udało.
To już jest rozdwojenie jaźni jak sam do siebie piszesz 😉