• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Polki są łatwe"- taka jest opinia o polskich kobietach za granicą. Co wy na to?

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
Czyli wychodzi na to, że żeby się puścić trzeba za granicę jechać?
Nie trzeba. Na miejscu w Polsce 8 marca polskie kobiety daly czadu.
A do Ciebie Magia osobiście co najbardziej trafia? Co cie uwiera albo koli w żołądku jak pada ten temat? Każda kobieta ma swoje osobiste odczucia. Jakie sa twoje?

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
Czyli wychodzi na to, że żeby się puścić trzeba za granicę jechać?
Nowoczesnego polskiego mężczyznę cechuje odpowiedzialna i świadoma wstrzemięźliwość, etos seksualnej semi-ascezy i potrzeba rozwijania relacji międzypłciowych w tempie wolniejszym, niż wcześniej. Polski mężczyzna staje się dziś dla kobiet problemem - nie dlatego, że płci męskiej wybacza się więcej, lecz dlatego, że płeć męską trzeba dziś zdobywać. Z tego między innymi powodu przewiduję znaczny wzrost popularności seksturystyki wśród Polek.

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Seks Praktykant
Nowoczesnego polskiego mężczyznę cechuje odpowiedzialna i świadoma wstrzemięźliwość, etos seksualnej semi-ascezy i potrzeba rozwijania relacji międzypłciowych w tempie wolniejszym, niż wcześniej. Polski mężczyzna staje się dziś dla kobiet problemem - nie dlatego, że płci męskiej wybacza się więcej, lecz dlatego, że płeć męską trzeba dziś zdobywać. Z tego między innymi powodu przewiduję znaczny wzrost popularności seksturystyki wśród Polek.
🤨🤨🤨🤨🤨

Mężczyzna

Not wisdom at all

Cichy Podglądacz
Bazując na podstawie wiedzy o dokonaniach moich koleżanek 30+ plus to tak, Polki są łatwe. Cholernie szybko potrafią rozłożyć uda przed obcym, szczególnie zagranicznym kochankiem. Ale czy ta łatwość jest jakaś wybitna na tle średniej europejskiej ? Tego nie wiem bo nie mam w tej kwestii odpowiedniego doświadczenia.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Bazując na podstawie wiedzy o dokonaniach moich koleżanek 30+ plus to tak, Polki są łatwe. Cholernie szybko potrafią rozłożyć uda przed obcym, szczególnie zagranicznym kochankiem. Ale czy ta łatwość jest jakaś wybitna na tle średniej europejskiej ? Tego nie wiem bo nie mam w tej kwestii odpowiedniego doświadczenia.
To skąd wiesz, jak nie masz doświadczenia?
Taki domorosły ekspert, który poczytał komentarze pod jakimś artykułem w brawo girl i później stawia swoje teorie.