• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Polki są łatwe"- taka jest opinia o polskich kobietach za granicą. Co wy na to?

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Nie bardzo rozumiem, ale czy sugerujesz, że Polki lubią obcokrajowców, bo w kraju panuje epidemia cuckoldu?

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Ktoś już wcześniej nadmienił, że "na wyjeździe" pojawia się większa śmiałość. Do tego dochodzi kwestia egzotyki oraz rozmaite opowieści o różnych nacjach, jacy to wspaniali kochankowie są z tych Francuzów, Włochów, Hiszpanów czy kogo tam jeszcze.

Tzw. czarny kutas też już był wymieniany, ja tylko dodam od siebie, że pewnie niejednej kobiecie przyszło do głowy, iż warto byłoby zweryfikować te mity, a że nie uchodzi tak pytać na bezczelnego, to może przyjemne z pożytecznym...

Pomyślałem też sobie, że może zachowanie męskich przedstawicieli innych nacji – jako odmienne od "średniej krajowej" – może wydawać się naszym rodaczkom niezwykle szarmanckie i dawać tym obcokrajowcom +20 do lansu, chociaż z tym też różnie bywa (uwielbiam, jak Shallow Man nabija się z Holendrów).

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Dla wielu naszych pań szarmanckość, uprzejmość itp to raczej oznaka słabości, czy wręcz "frajerstwa" - żeby daleko nie szukać, to... a dobra, basta :)

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Nie bardzo rozumiem, ale czy sugerujesz, że Polki lubią obcokrajowców, bo w kraju panuje epidemia cuckoldu?
Nic nie sugeruje, tylko piszę, że jak kobieta ma wybór, czy polak pizdeczka, czy obcokrajowiec o normalnym podejściu to nie ma się jej dziwić. Jak to było jej macica jej wybór, czy jakoś tak.😉.
Mnie bardziej przeraża rosnąca zniewieściałość wśród facetów w Polsce.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Mnie bardziej przeraża rosnąca zniewieściałość wśród facetów w Polsce.

Po pierwsze mam wrażenie, że za granicą jest tego nawet więcej, niż w Polsce, ale załóżmy, że te łatwe Polki są tak zmęczone bezskutecznym szukaniem prawdziwych macho nad Wisłą, że pierwszy lepszy cudzoziemiec, który jeszcze nie zniewieściał, będzie mógł sobie na nich poużywać. A po drugie zastanawia mnie, że potrafisz napisać o uległości, że to coś wplatanego w relację, żeby przełamać rutynę i urozmaicić zbliżenia, ale już cuckold to nie jest coś wplatanego w relację, tylko facet 24/7 przebiera się za francuską pokojówkę, a żona nie pozwala mu nawet wybrać koloru kapci. Domyślam się jednak, że swoje przekonanie odnośnie charakteru tych ludzi czerpiesz z licznych osobistych doświadczeń i spotkań z takimi mężczyznami. W takim razie pozostaje mi tylko wyrazić moje współczucie, bo tak się nimi brzydzisz, a wygląda na to, że ciągle masz z nimi do czynienia.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Po pierwsze mam wrażenie, że za granicą jest tego nawet więcej, niż w Polsce, ale załóżmy, że te łatwe Polki są tak zmęczone bezskutecznym szukaniem prawdziwych macho nad Wisłą, że pierwszy lepszy cudzoziemiec, który jeszcze nie zniewieściał, będzie mógł sobie na nich poużywać. A po drugie zastanawia mnie, że potrafisz napisać o uległości, że to coś wplatanego w relację, żeby przełamać rutynę i urozmaicić zbliżenia, ale już cuckold to nie jest coś wplatanego w relację, tylko facet 24/7 przebiera się za francuską pokojówkę, a żona nie pozwala mu nawet wybrać koloru kapci. Domyślam się jednak, że swoje przekonanie odnośnie charakteru tych ludzi czerpiesz z licznych osobistych doświadczeń i spotkań z takimi mężczyznami. W takim razie pozostaje mi tylko wyrazić moje współczucie, bo tak się nimi brzydzisz, a wygląda na to, że ciągle masz z nimi do czynienia.
Mnie nie obchodzi co jest za granicą.

A do drugiej części wypowiedzi, dobrze rozumiem że porównujesz uległość w postaci przejęcia inicjatywy przez kobietę i np ujeżdżać bez opamiętania na jeźdźca z cucklod? To naprawdę nie mamy o czym dyskutować.
Moje zdanie jest takie, że facet w tym drugim przypadku to cipka.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Mnie nie obchodzi co jest za granicą.

Wątek dotyczy Polek w w kontaktach z osobami z zagranicy, ale rozumiem, że czasem omawianie pewnych kwestii w oderwaniu od ich kontekstu może pogłębić naszą refleksję.

A do drugiej części wypowiedzi, dobrze rozumiem że porównujesz uległość w postaci przejęcia inicjatywy przez kobietę i np ujeżdżać bez opamiętania na jeźdźca z cucklod? To naprawdę nie mamy o czym dyskutować.

Porównuję ze sobą dwie formy ekspresji seksualnej, to wszystko. Ty akceptujesz jedną z nich, a drugiej już nie umiesz ani nie chcesz – i masz do tego pełne prawo. Jeśli jednak nie chcesz dyskutować o cuckoldzie, to dam Ci dobrą radę: przestań o nim pisać. Tym bardziej, że wypowiadasz się o czymś, co jest Ci zupełnie obce, o czym nie masz najmniejszego pojęcia, a co z uporem godnym lepszej sprawy wtykasz w prawie każdy temat na forum, jak jakiś niezrealizowany Katon. Z niecierpliwością czekam na Twój wpis o cuckoldzie w wątku dla melomanów.

Moje zdanie jest takie, że facet w tym drugim przypadku to cipka.

Podejrzewam, że nigdy nie spotkałeś takiego mężczyzny, więc nie wiesz, jacy są ci faceci. Jak już wspomniałem, określasz ich charaktery na podstawie ich preferencji seksualnych – "bo każdy pijak to złodziej" – które postrzegasz jako ohydne i niewłaściwe (do którego to postrzegania, jak już wspomniałem, masz pełne prawo). Wydaje mi się, że sprowadzanie całokształtu ludzkiej osoby do wymiaru wspomnianych preferencji i wysnuwanie na ten temat daleko idących wniosków jest cokolwiek krzywdzące, a w formie, którą stosujesz – częstokroć obraźliwe. Jest to dla mnie zaskakujące, że muszę o tym pisać w miejscu, w którym wszyscy (mam nadzieję) jesteśmy zgodni co do tego, że kobieta ma prawo pożądać i mieć fantazje seksualne bez narażania się na pogardę i epitety w postaci "kurwy" lub "zdziry".

Jeśli jednak nie potrafisz zdobyć się na elementarny chociaż szacunek wobec ludzi, którzy mają czelność mieć inne marzenia, to może przynajmniej nie zostawiaj tych cuckoldów samotnych i w swoich następnych (pełnych słusznego oburzenia) wpisach daj im do towarzystwa cyklistów. Zawsze to raźniej.

Mężczyzna

Drake

Nowicjusz
Trochę statystyki. Co prawda na marginesie głównego wątku, ale stosunków seksualnych z obcokrajowcami nikt nie liczy, a małżeństwa i owszem.
  • Polacy z cudzoziemkami: 2 870 Polaków poślubiło obywatelki innych państw (żony innych narodowości).
  • Polki z cudzoziemcami:2 647 Polek wyszło za mąż za obywateli innych państw.
    • Polki najczęściej wychodziły za mąż za obywateli Ukrainy, Wielkiej Brytanii i Turcji.
    • Polacy najczęściej żenili się z obywatelkami Ukrainy.
Dane nie dotyczą związków zawieranych za granicą.