• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

"Polki są łatwe"- taka jest opinia o polskich kobietach za granicą. Co wy na to?

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Tak, tak. Polki są łatwe i dają tylko obcokrajowcom, zamiast Polakom. Dowodzą tego artykuły pisane przez kolesi, którzy używają w awatarach symboli incelskich. Nie ma wręcz szans na to, by Polak znalazł partnerkę w Polsce. Dlatego mnóstwo moich znajomych je ma. I ja też. No żesz, to forum coraz bardziej spada na psy.
Niestety dużo jest takich facetów w tym kraju. Co zrobić...

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Niektóre kobiety to rzeczywiście przesadzają z wymaganiami względem mężczyzn. Chciałyby mieć wszystko podane na tacy a nie tędy droga.
Kobiety nie przesadzają. Wymagają, bo mogą, bo mają wybór. To właśnie te wymagania kobiet były motorem postępu ludzkości. Gdyby kobiety nie wymagały, to Sowieci nie posłaliby Gagarina w kosmos, a Aldrin nie odprawiłby wolnomularskiego rytuału przed ładowaniem na księżycu.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Kobiety nie przesadzają. Wymagają, bo mogą, bo mają wybór. To właśnie te wymagania kobiet były motorem postępu ludzkości. Gdyby kobiety nie wymagały, to Sowieci nie posłaliby Gagarina w kosmos, a Aldrin nie odprawiłby wolnomularskiego rytuału przed ładowaniem na księżycu.
Niektóre kobiety przesadzają z tymi wymaganiami a później są same.

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
"Polki są łatwe"- taka jest opinia o polskich kobietach za granicą. Co wy na to?

Naczytałam się w necie, ze w oczach obcokrajowców nasze dziewczyny wychodza na strasnie łatwe, względnie caly wschód.Z czego to wynika wg Was i co o tym myslicie? Boli mnie to....czy z pozycji ekonomicznej? I może przez to as traktją jak zaplecze seksualne i każdy chce tu przyjechać 'na Agnieszkę', bo myśla,że tu same deseratki, które dolary mają w oczach i kochają jak im Wielki Pan z Zachodu postawi piwo?;-(
A powiedzcie...co z mężczyznami? Czy uważacie, że faceci z krajów wchodnich w takim razie uprawiają mniej seksu z obcokrajowcyzniami niż zachodni faceci? Tak mi Was w takim razie żal;-(( Uwazacie Panowie, że macie mniejsze szanse niż kolesie z zachodu, serio?
Z własnego doświadczenia powiem iż jest to niestety ale prawda. W kraju kobiety są nietykalskie, cnotki, aniołki po prostu zakonnice.

Ale za granicą to jakby to nie istniało. Pracowałem w holandii długi czas. Widziałem co się tam działo z polkami. Co robiły. Za pewne NIE każda taka będzie. Ale zdecydowana większość już na pewno.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Z własnego doświadczenia powiem iż jest to niestety ale prawda. W kraju kobiety są nietykalskie, cnotki, aniołki po prostu zakonnice.

Ale za granicą to jakby to nie istniało. Pracowałem w holandii długi czas. Widziałem co się tam działo z polkami. Co robiły. Za pewne NIE każda taka będzie. Ale zdecydowana większość już na pewno.
Widzisz to ja mogę powiedzieć tak, pracowałem w Holandii i niestety Polacy jedyne co potrafią jak przychodzi weekend to najebać się i naćpać, a później dziwią się, że nie mogą polki wyrwać 😉

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Koleżanka zrobiła coś stereotypowego - dała dupy kolesiowi z Maroka. Faktem jest jednak, że jej mąż to był kawał skurwysyna. Źle zrobiła? Moim zdaniem nie.

Kobieta

Anka 75

Seks Praktykant
Mieszkałam ponad 10 lat w UK.
Polki mają opinię łatwych wsród Polaków.
Wcale nie są bardziej rozwiązłe od Angielek czy Rumunek czy Słowaczek.
Dla sporej części Polaków główną rozrywką upicie się jak prosię, naćpanie co weekend- i tacy o to krzyczą najgłośniej jak to Polki się puszczają
Zgadza się. Mam w UK od 20 lat rodzinę i czasem tam jestem. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich ale tak jak piszesz, bale samców to powszechna praktyka. A później biedacy wylewają pomyje na kobiety, które w końcu też mają własne potrzeby i marzenia. Hmm a gdy pozna czarnego to dopiero temat się staje gorący🤣. No cóż takie życie imigranta.