• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

"Polki są łatwe"- taka jest opinia o polskich kobietach za granicą. Co wy na to?

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
a potem lecisz na kobietę :)
bylem ostatnio u barbera, facet w rękawiczkach i brodzie niczym sam Zeus zaczął elegancko ścinać mi włosy, układał je z taką gracją jakbym szedł na rozdanie Oskarów i nawet nie musiałem mu nic mówić, bo wiedział czego chce, znal moje potrzeby :) wiedział co dla mnie najlepsze, bo ,,Nikt nie zna lepiej potrzeb mężczyzny niż drugi mężczyzna,, :D

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
bylem ostatnio u barbera, facet w rękawiczkach i brodzie niczym sam Zeus zaczął elegancko ścinać mi włosy, układał je z taką gracją jakbym szedł na rozdanie Oskarów i nawet nie musiałem mu nic mówić, bo wiedział czego chce, znal moje potrzeby :) wiedział co dla mnie najlepsze, bo ,,Nikt nie zna lepiej potrzeb mężczyzny niż drugi mężczyzna,, :D
czyli co następna randka z facetem?

Mężczyzna

mastus

Seks Praktykant
No tak, bo oszusta z Tindera, Shimona Hayuta znanego jako Simon Leviev, wcale nie było, co nie? To wymyślona postać, co? Tak jak Jerzy Kalibabka, który wcale nie oszukiwał kobiet, które uwodził, i wcale nie wyłudzał od nich pieniędzy?
I prostolinijnych, uczciwych kobiet nie ma, co?

W sumie, wybrałeś dość oryginalny sposób na pokazanie, że jesteś tzw. waginosceptykiem ;) (czyli homoseksualistą) I mizoginem zarazem.
A jeśli w swoim życiu natrafiałeś na takie obłudne, dwulicowe kobiety, to ciekawe, że właśnie takie przyciągasz. :)
Od razu waginosceptyk! Powiesz coś negatywnego choć prawdziwego o babie to cie od razu pedałem zrobią. Polki to są dupodajki i na całym świecie z tego słyną. Teraz polke podróżniczke wszędzie znajdziesz. Dają dupy wszystkim od angoli po murzynów i arabusów. Za kilkadziesiąt lat to młody polak będzie mulatem a polska multikulti. Bo tępe dzidy sprowadzają się ze swoimi murzynami do polski bo u nas bezpieczniej. Btw ostatnio mizoginem nazwała mnie koleżanka bo powiedziałem, że wiek emerytalny powinien być równy dla kobiet i mężczyzn bo to co jest teraz jest niesprawiedliwe. Hmm Benisteriopsis ty jesteś chyba starą lesbichą?

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Rozszyfrowałeś kobiety, gratuluję. Faktycznie, dajemy dupy każdemu, kto się nam tylko napatoczy pod nogi, niezależnie od szerokości geograficznej, a jeśli jest kasiasty, to i 3 razy. Może nawet 5, nie pamiętam 🤔

.......................................

C

col. Greg

Guest
Rozszyfrowałeś kobiety, gratuluję. Faktycznie, dajemy dupy każdemu, kto się nam tylko napatoczy pod nogi, niezależnie od szerokości geograficznej, a jeśli jest kasiasty, to i 3 razy. Może nawet 5, nie pamiętam 🤔

.......................................
A najczęściej w Dubaju, wszystkie o tym marzą😄

C

col. Greg

Guest
W temacie - czyja to ma być opinia i o jakich Polkach i temat siądzie i dobrze.

Mężczyzna

jerry-berry

Cichy Podglądacz
znam wypowiedzi beżowych, że Polce wystarczy naściemniać jak to zajebiscie mówi po angielsku( mówię o UK), chociażby ledwo co dukała, i laska juz ma kisiel w majtach i leci na kozoebce lub powszechną w polsce nawierzchnię drogową.

C

col. Greg

Guest
znam wypowiedzi beżowych, że Polce wystarczy naściemniać jak to zajebiscie mówi po angielsku( mówię o UK), chociażby ledwo co dukała, i laska juz ma kisiel w majtach i leci na kozoebce lub powszechną w polsce nawierzchnię drogową.
to mamy jakis konkret.:ROFLMAO:

Mężczyzna

Image

Erotoman
Byłem w październiku na Cyprze i obserwowałem zachowanie Angielek. Nawet sobie nie wyobrażasz, jak się śliniły i zalecały.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Czy Polki są "łatwe" to nie wiem, za to wiem, że "Polaki" to świetne bankomaty, którym wystarczy pokazać kawałek cycka, by wypłacać hajs na wszelkich kamerkach/Onlyfans, itp.
A tego akurat nigdy nie pojmę. Jest tyle czy to wolnych, czy to niespełnionych w związkach kobiet, które można do wielu rzeczy namówić, nie płacąc za to ani grosza, przy obopólnej satysfakcji.