• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pokazywanie Żony

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Czesc,

Może to głupie, ale od miesięcy bije się z myślami na temat tego że chciałbym pokazać obcym ludziom swoje żonę i obserwować ich reakcje, komentarze, czuć że im się podoba i ich kręci .

Jesteśmy razem 9 lat, szczęśliwi etc, ale to jest coś do mnie dosłownie prześladuje .
Czy ktoś też tak ma albo mnie rozumie?
Ja też tam mam, podnieca mnie to jak inni mogą oglądać moją żonę nago, ostatnio żona była pierwszy raz u ginekologa, państwowo, bo zawsze chodzi prywatnie, i badał ją jakoś młody lekarz, podobał się jej i już się umówiła na następną wizytę.

Mężczyzna

atex

Cichy Podglądacz
Hej,
kiedyś byliśmy w ośrodku N. Nieopodal nas plażowała parka. On murzyn, ona mulatka. Oboje w wieku średnim, zadbani. Ona mocno plastikowa, on wyrzeźbiony jak model.
Żonka zwróciła na nich uwagę. Jak przechodził nieopodal, to mówiła: ależ ciacho! i szeroki uśmiech do niego.

Jak nas mijał kolejny już raz, mówię jej - jak będzie wracał, to mu pokaż cipkę.

Leżymy na leżakach, ona na brzuchu, a facet wraca, będzie nas mijał. Mówię - wraca, pokaż mu. Popatrzyła na mnie, na niego. Siada, odwraca się w stronę idącego. On już z 5 metrów od nas.
Mówię, rozłóż nogi, niech sobie popatrzy.
Rozszerza nogi, odchyla się do tyłu - czym chata bogata.
Mówię jej: szerzej. Rozchyla nogi szerzej.

Przeszedł.

Ona znowu kładzie się na leżak.
Pytam - widział? Ona że tak, popatrzył.
I dodaje: uśmiechnął się do mnie.

Mówię jej - fajnie, kręci mnie to. Jak będzie szedł znowu, to się zaprezentuj.

Jakiś czas potem, widzę że facet wstaje i znowu gdzieś idzie, będzie nas mijał, więc mówię jej mówię. Siada, rozkłada nogi. On przechodzi, z daleka się przygląda. Ona szeroki uśmiech, patrzy na niego. Przeszedł.

Czas leci, słońce praży, facet wraca. Idzie, mówię jej. Siada, odwraca się w jego stronę - rozkłada nóżki i patrzy zadziornie. Przeszedł blisko, prawie wlazł nam na leżak. Jak poszedł, to ona mi mówi, że czuła między nogami jego wzrok. A potem się do niej szeroko uśmiechnął...

Mężczyzna

anbajd

Cichy Podglądacz
nie zrozumiałem czy to była jakaś plaża naturystów i żonka naga była czy była w kostiumie i tylko nogi rozkładała?