• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pokazywanie Żony

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Czesc,

Może to głupie, ale od miesięcy bije się z myślami na temat tego że chciałbym pokazać obcym ludziom swoje żonę i obserwować ich reakcje, komentarze, czuć że im się podoba i ich kręci .

Jesteśmy razem 9 lat, szczęśliwi etc, ale to jest coś do mnie dosłownie prześladuje .
Czy ktoś też tak ma albo mnie rozumie?
Ja też tam mam, podnieca mnie to jak inni mogą oglądać moją żonę nago, ostatnio żona była pierwszy raz u ginekologa, państwowo, bo zawsze chodzi prywatnie, i badał ją jakoś młody lekarz, podobał się jej i już się umówiła na następną wizytę.

Mężczyzna

atex

Cichy Podglądacz
Hej,
kiedyś byliśmy w ośrodku N. Nieopodal nas plażowała parka. On murzyn, ona mulatka. Oboje w wieku średnim, zadbani. Ona mocno plastikowa, on wyrzeźbiony jak model.
Żonka zwróciła na nich uwagę. Jak przechodził nieopodal, to mówiła: ależ ciacho! i szeroki uśmiech do niego.

Jak nas mijał kolejny już raz, mówię jej - jak będzie wracał, to mu pokaż cipkę.

Leżymy na leżakach, ona na brzuchu, a facet wraca, będzie nas mijał. Mówię - wraca, pokaż mu. Popatrzyła na mnie, na niego. Siada, odwraca się w stronę idącego. On już z 5 metrów od nas.
Mówię, rozłóż nogi, niech sobie popatrzy.
Rozszerza nogi, odchyla się do tyłu - czym chata bogata.
Mówię jej: szerzej. Rozchyla nogi szerzej.

Przeszedł.

Ona znowu kładzie się na leżak.
Pytam - widział? Ona że tak, popatrzył.
I dodaje: uśmiechnął się do mnie.

Mówię jej - fajnie, kręci mnie to. Jak będzie szedł znowu, to się zaprezentuj.

Jakiś czas potem, widzę że facet wstaje i znowu gdzieś idzie, będzie nas mijał, więc mówię jej mówię. Siada, rozkłada nogi. On przechodzi, z daleka się przygląda. Ona szeroki uśmiech, patrzy na niego. Przeszedł.

Czas leci, słońce praży, facet wraca. Idzie, mówię jej. Siada, odwraca się w jego stronę - rozkłada nóżki i patrzy zadziornie. Przeszedł blisko, prawie wlazł nam na leżak. Jak poszedł, to ona mi mówi, że czuła między nogami jego wzrok. A potem się do niej szeroko uśmiechnął...

Mężczyzna

anbajd

Cichy Podglądacz
nie zrozumiałem czy to była jakaś plaża naturystów i żonka naga była czy była w kostiumie i tylko nogi rozkładała?