• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Niby ok, ale momentami chaotyczny ten opis i niezrozumiały. To kobieta robi loda facetowi, a nie facet daje lody kobiecie. No chyba że jedliście w trakcie lody 😆 Te serduszka też wydają mi nie niepotrzebne. Czasem też pojawiają się błędy gramatyczne tak jakbyście pisali to w pośpiechu.
Wiem, czepiam się, ale czasem takie detale mogą wpłynąć na jakość wypowiedzi.
Ogólnie spoko.
Wierzysz w to?

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Niby ok, ale momentami chaotyczny ten opis i niezrozumiały. To kobieta robi loda facetowi, a nie facet daje lody kobiecie. No chyba że jedliście w trakcie lody 😆 Te serduszka też wydają mi nie niepotrzebne. Czasem też pojawiają się błędy gramatyczne tak jakbyście pisali to w pośpiechu.
Wiem, czepiam się, ale czasem takie detale mogą wpłynąć na jakość wypowiedzi.
Ogólnie spoko.
Pisałam w samochodzie. Mąż prowadził. Pisząc, że mąż podał loda dotyczyło jego penisa. Ot taki skrót myślowy. Serduszka z automatu dodaję po słowie mąż.
Miłego popołudnia życzę Tobie.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Wierzysz w to?
No cóż...Chcieliśmy trochę szczegółów, no to dostaliśmy. Trudno orzec, czy to prawda. Trochę błędów składniowych nie skreśla chyba prawdopodobieństwa takich zdarzeń. Nigdy nie brałem udziału w zabawach grupowych, więc trudno mi wyczuć czy to prawdopodobna historia.
A Ty jak myślisz?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
No cóż...Chcieliśmy trochę szczegółów, no to dostaliśmy. Trudno orzec, czy to prawda. Trochę błędów składniowych nie skreśla chyba prawdopodobieństwa takich zdarzeń. Nigdy nie brałem udziału w zabawach grupowych, więc trudno mi wyczuć czy to prawdopodobna historia.
A Ty jak myślisz?
Ich profil jest dla Mnie mało wiarygodny,jestem w stanie uwierzyć,że takie małżeństwo,gdzieś,istnieje,ale w te wszystkie ich przygody już nie bardzo :)

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ich profil jest dla Mnie mało wiarygodny,jestem w stanie uwierzyć,że takie małżeństwo,gdzieś,istnieje,ale w te wszystkie ich przygody już nie bardzo :)
Z drugiej strony, to wymagałoby dość dużo pracy aby zmyślić te historię. Komu by się chciało robić coś takiego i po co?

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Nie musicie, bo nikt tu nic nie musi, ale postawcie się na miejscu osób was czytających. To jednak trochę dziwne i mało wiarygodne, kiedy piszecie ciągle o tym, co będzie, co wam się przydaży, bez podawania szczegółów z tych wydarzeń. Staje się to, bez urazy, po pewnym czasie dość irytujące i nudne.
Nie staje sie, to jest nudne do porzygu

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Dlaczego? Chodzi o to, że nie było okazji, chętnych czy dla zasady?
Ze wszystkich historii, które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej
Co takiego wydaje Ci się w niej takie niewiarygodne?
A może chcesz ją zdyskredytować tylko dlatego, że jednym z jej bohaterów jest czarny? Mam nadzieję, że to nie o to chodzi, bo to by było słabe.