Ok.Serio to fejur? Recenzje zabawek całkiem wiarygodne, ale ja jestem internetową naiwniarą
Jak oceniasz podwójną penetrację?

Ok.Serio to fejur? Recenzje zabawek całkiem wiarygodne, ale ja jestem internetową naiwniarą
Wyluzuj...Oni są starzy.. pamięć już nie taTak samo o fantazjach w działach z tym nie związanych![]()
Bardzo pozytywna ocena leci ode mnieOk.
Jak oceniasz podwójną penetrację?![]()
Pisałam już o tym.Nie zapomnij podzielić się wrażeniami![]()
My tak nie uważamy.Wyluzuj...Oni są starzy.. pamięć już nie ta![]()
Masz rację w tym co piszesz.Nie musicie, bo nikt tu nic nie musi, ale postawcie się na miejscu osób was czytających. To jednak trochę dziwne i mało wiarygodne, kiedy piszecie ciągle o tym, co będzie, co wam się przydaży, bez podawania szczegółów z tych wydarzeń. Staje się to, bez urazy, po pewnym czasie dość irytujące i nudne.
Żeby stanąć w kolejce do ZUSuMy tak nie uważamy.
50+ to piękny wiek.
Nie będą was zalewać prywatne wiadomości bo każdy ma gdzieś to co wy tam piszecieMasz rację w tym co piszesz.
Gdy wcześniej pisaliśmy coś więcej to zalewały nas prywatne wiadomości.
Od czasu do czasu piszemy więcej.
O tym co będzie dalej zdecydujemy.
Napiszemy o spotkaniu z naszym francuskim koledze, o którym była już mowa na forum.
Miej dobry dzień.
Każdego to spotka.Żeby stanąć w kolejce do ZUSu![]()
Nie wiesz co to było.Nie będą was zalewać prywatne wiadomości bo każdy ma gdzieś to co wy tam piszecie![]()
to już można przez neta ogarnąć ;-)Żeby stanąć w kolejce do ZUSu![]()
I niech tak zostanieNie wiesz co to było.
Chyba że ktoś się rucha 24/7to już można przez neta ogarnąć ;-)
to już zusu nie potrzeba w takim przypadkuI niech tak zostanie
Chyba że ktoś się rucha 24/7
Dzięki za zrozumienie i wzajemnieMasz rację w tym co piszesz.
Gdy wcześniej pisaliśmy coś więcej to zalewały nas prywatne wiadomości.
Od czasu do czasu piszemy więcej.
O tym co będzie dalej zdecydujemy.
Napiszemy o spotkaniu z naszym francuskim koledze, o którym była już mowa na forum.
Miej dobry dzień.
Którego czuć bardziej- tego w tyłeczku, czy w cipce?Bardzo pozytywna ocena leci ode mnie![]()
Niby ok, ale momentami chaotyczny ten opis i niezrozumiały. To kobieta robi loda facetowi, a nie facet daje lody kobiecie. No chyba że jedliście w trakcie lodySpotkaliśmy się wczoraj w Warszawie. Wynajety apartament w centrum. Spotkanie we czwórkę. My, nasza przyjaciółka i kolega z Francji poznany kiedyś w swingers klubie w Pradze.
Rozmowa, pocałunki, pieszczoty... Przyjaciółka jest moją uległą gdy ja tego chcę. Dlatego tym razem byś z nami tu i teraz. Gdy jesteśmy we trójkę mążz nią nie współżyje. Wyłącznie oralny i rimming. Na spotkaniach we czwórkę już tak.
Mąż zaczął mnie rozbierać. David zajął się przyjaciółką. Pieszczoty oralne... Łyk drinka... Drugi łyk... Mąż wziął mnie na ręce i zaniósł do sypialni. Zaczęliśmy namiętnie całować się, pieścił mnie. Czułam, że jest gotowy.. . Do sypialni weszła przyjaciółka i David. Mąż spojrzał na nich, na mnie i poczułam nocne pchnięcie we mnie. Tamci całowali się, potem David językiem zajął się jej cipką.
Mąż rżnął mnie coraz mocniej. Podniecona krzyknęłam do niej by robiła loda Davidowi. Posłuszną suczką jest.
Po jakimś czasie chwyciłam Davida za ręką i przyciągnęła go bliżej siebie. Położył się na plecach. Mąż wstał i dał loda przyjaciółce. Ja tyłem usiadłam na Davida. Nie nie. Dziś inaczej. On na dole, ja nadziewamy się pupą na niego, a następnie mąż rżnie mnie w cipkę. Przyjaciółka zajęła się
Zabawa trwała około pięciu godzin. Po śniadaniu David wyjechał.
Dzisiaj spotkamy się z nigeryjskim małżeństwem. Przyjaciółka z nami.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| T | Podwójna penetracja | Ogłoszenia | 1 | |
| G | Podwójna penetracja | Fetysze i perwersje | 22 | |
| A | Podwójna penetracja | Seks | 18 | |
| M | Podwójna penetracja | Seks | 44 | |
| X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 114 |