Szczera rozmowa i zainteresowanie partnerkąCzy macie jakieś swoje sposoby i triki?
Dobre!Bycie sobą. Bo wszelkie gry, sposoby i triki - czyli udawanie kogoś kim się nie jest - są dobre na krótką metę.
Nie wierzę wam. Ktoś się wam podoba, chcecie poznać, czy poderwać, i co?
Zero flirtu prób zainteresowania sobą, tylko odchodzicie, i mówicie: "Cześć podobasz mi się" ?
Bujdy.
Potwierdzam, w sieci jest kwantowe (zapachów nie ma) ale działaJak jest odpowiednie sprzężenie feromonowe między dwojgiem, to nie trzeba żadnych flirtów i podrywów - samo się robi![]()
Spojrzenie w oczy jest najlepszeMoże jakieś dłuższe spojrzenie i uśmiech. Strategie uwodzenia to coś co zdecydowanie w moim przypadku by się nie sprawdziło, bo by mi zabrakło języka w gębie.
Wniosek z tego jeszcze taki, że szkoda życia i wysiłków na facetów, na których nie robimy piorunującego wrażenia już na starcie. Grunt to dobra obserwacja, a jeżeli nie jesteśmy dobrymi obserwatorami to polecam dokształcić się z teorii sygnałów pozawerbalnych.Potwierdzam, w sieci jest kwantowe (zapachów nie ma) ale działa![]()
Ja mam taki swój własny test, gdy siedzicie na kawie zapoznawczej, niech każde pod koniec pójdzie do toalety sprawdzić, czy mu się zrobiło mokro i już wszystko wiadomoSpojrzenie w oczy jest najlepszeNie mylić z wytrzeszczaniem ślepii
![]()
Tzw. sygnały pozawerbalne z narządów płciowychJa mam taki swój własny test, gdy siedzicie na kawie zapoznawczej, niech każde pod koniec pójdzie do toalety sprawdzić, czy mu się zrobiło mokro i już wszystko wiadomo![]()
Mi, mokro? kurde gdzie ja włazłemJa mam taki swój własny test, gdy siedzicie na kawie zapoznawczej, niech każde pod koniec pójdzie do toalety sprawdzić, czy mu się zrobiło mokro i już wszystko wiadomo![]()
Dlatego masz takie majtki przewiewneTzw. sygnały pozawerbalne z narządów płciowych![]()
Dementuję, to nie są moje majtki, pożyczoneDlatego masz takie majtki przewiewne![]()
Ty to potrafisz odstraszyć, a ja tyle czasu straciłem...Dementuję, to nie są moje majtki, pożyczone![]()
A może niech razem to sprawdzą? Od razu bliższe zapoznanie będzie...Ja mam taki swój własny test, gdy siedzicie na kawie zapoznawczej, niech każde pod koniec pójdzie do toalety sprawdzić, czy mu się zrobiło mokro i już wszystko wiadomo![]()
Najlepiej na starcie się z nim nie zgadzać, wejść w dyskusję i lekko spierać czy sprzeczać. Działa jak złotoCzy macie jakieś swoje sposoby i triki?
Prowokacja … wyrafinowana gra…? Co to mówi o Tobie??Najlepiej na starcie się z nim nie zgadzać, wejść w dyskusję i lekko spierać czy sprzeczać. Działa jak złoto![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Podrywanie na szybki sex | Porady seksualne | 52 | |
S | Uwodzenie Slstarszej koleżanki | Fantazje erotyczne | 1 |