Że jak ktoś mi się podoba, to lubię podgryzać.Prowokacja … wyrafinowana gra…? Co to mówi o Tobie??
Że jak ktoś mi się podoba, to lubię podgryzać.Prowokacja … wyrafinowana gra…? Co to mówi o Tobie??
Taki sposób pikantnego grzania tematuŻe jak ktoś mi się podoba, to lubię podgryzać.
Dobra, mam plan w takim razie. Jak będę następnym razem robić zakupy spożywcze, to będę się rozglądać za jakimś dość wyględnym facetem, podejdę do niego jak będzie wkładał coś do koszyka i rzucę przechodząc koło niego "bardzo zły wybór".Najlepiej na starcie się z nim nie zgadzać, wejść w dyskusję i lekko spierać czy sprzeczać. Działa jak złotoprzypadkiem
![]()
Pikantny to raczej u mnie, bo kły widać i pozamiatne z kontaktemTaki sposób pikantnego grzania tematu![]()
Zdecydowanie zwrócisz uwagę, tylko uważaj przy czym to powiesz, bo ja 10ty miesiąc sprzeczam się o pizzę hawajskąDobra, mam plan w takim razie. Jak będę następnym razem robić zakupy spożywcze, to będę się rozglądać za jakimś dość wyględnym facetem, podejdę do niego jak będzie wkładał coś do koszyka i rzucę przechodząc koło niego "bardzo zły wybór".
Poczekam na jakiegoś, co będzie prezerwatywy kupować.Zdecydowanie zwrócisz uwagę, tylko uważaj przy czym to powiesz, bo ja 10ty miesiąc sprzeczam się o pizzę hawajską![]()
"A co one takie małe?"Poczekam na jakiegoś, co będzie prezerwatywy kupować.
może mu zaproponuje przymierzymy wspólnie ?"A co one takie małe?"![]()
![]()
Z zakupem dobry patent tylko pamiętaj że musisz zrobić to tak żeby mu pokazać kawałek swojego atrybutuPoczekam na jakiegoś, co będzie prezerwatywy kupować.
To mi wygląda jak test na pantoflarza lub niepantoflarza, w zależności od jego reakcji.Najlepiej na starcie się z nim nie zgadzać, wejść w dyskusję i lekko spierać czy sprzeczać. Działa jak złotoprzypadkiem
![]()
Raczej nic by z tego nie wyszło, bo nie mam na co jej założyć.może mu zaproponuje przymierzymy wspólnie ?![]()
Powiedz że ty jesteś chętna przeprowadzić kontrolę jakości produktuRaczej nic by z tego nie wyszło, bo nie mam na co jej założyć.
Ja tego nie mam tak przemyślanego, ale rzeczywiście wolę się spierać niż jak ktoś smaruje wazeliną. To drugie mnie odpycha.To mi wygląda jak test na pantoflarza lub niepantoflarza, w zależności od jego reakcji.
Mogę zaraz przeprowadzić kontrolę jakości Twoich postów.Powiedz że ty jesteś chętna przeprowadzić kontrolę jakości produktu
Błąd skoro z nim to jak nie masz na co jej założyć ?Raczej nic by z tego nie wyszło, bo nie mam na co jej założyć.
Mnie to nic nie robi ja mam wywaloneMogę zaraz przeprowadzić kontrolę jakości Twoich postów.
I w tym momencie wchodzi w wątek Marcin 43"A co one takie małe?"![]()
![]()
Ciiii nie wywołuj z lasu. Ale racja, spieranie się o kutasa też odpycha
Powiedz że ty jesteś chętna przeprowadzić kontrolę jakości produktu
Masz rację, odznaczę go, może się nie połapie.Ciiii nie wywołuj z lasu. Ale racja, spieranie się o kutasa też odpycha![]()
O kutasa się nie spiera kutasa się obciągaCiiii nie wywołuj z lasu. Ale racja, spieranie się o kutasa też odpycha![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Podrywanie na szybki sex | Porady seksualne | 52 | |
S | Uwodzenie Slstarszej koleżanki | Fantazje erotyczne | 1 |