• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Podrywanie/Uwodzenie - Teoria i praktyka.

Kobieta

aga02

Nowicjusz
Nie wierzę wam. Ktoś się wam podoba, chcecie poznać, czy poderwać, i co?
Zero flirtu prób zainteresowania sobą, tylko odchodzicie, i mówicie: "Cześć podobasz mi się" ?
Bujdy.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Może jakieś dłuższe spojrzenie i uśmiech. Strategie uwodzenia to coś co zdecydowanie w moim przypadku by się nie sprawdziło, bo by mi zabrakło języka w gębie.

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Nie wierzę wam. Ktoś się wam podoba, chcecie poznać, czy poderwać, i co?
Zero flirtu prób zainteresowania sobą, tylko odchodzicie, i mówicie: "Cześć podobasz mi się" ?
Bujdy.

Flirt jest sztuką konwersacji, a jak każda sztuka wymaga ogarnięcia teorii i praktyki, a to jest właśnie pracą nas sobą.

Ja musiałam przemóc jakoś swoją nieśmiałość. Wymagało to pracy. Teraz nie mam problemy rozmawiać z osobami nieznanymi. Na imprezie mogę podejść do kogoś, zagadać i pociągnąć jakąś rozmowę o niczym. Mogę też pójść w kierunku flirtu.

Instrukcja:
1. Podoba mi się pan A.
2. Czy ktoś może nas poznać? Nie, to szukam sposobu - mogę wypuścić klucze z ręki (wypadające zakupy w sklepie to była moja specjalność), ale mogę też spytać czy nie wie, gdzie w pobliżu jest szewc, bo coś ci się stało z butem (jest szansa, że zaproponuje podwiezienie).
3. Kombinuję, czy mogę go za coś pochwalić - a) ale masz fajnie dobraną poszetkę b) lubię jak faceci noszą takie buty/spodnie/
4. Obserwacja - czy mnie zlewa, czy jest nieśmiały, czy ma obrączkę, czy ma zadbane paznokcie
5. itd

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Potwierdzam, w sieci jest kwantowe (zapachów nie ma) ale działa;)😊
Wniosek z tego jeszcze taki, że szkoda życia i wysiłków na facetów, na których nie robimy piorunującego wrażenia już na starcie. Grunt to dobra obserwacja, a jeżeli nie jesteśmy dobrymi obserwatorami to polecam dokształcić się z teorii sygnałów pozawerbalnych.