• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podoba mi się żona mojego szefa

Remik312

Cichy Podglądacz
Witam mam nietypowy problem. Mam 18 lat i straszne podoba mi się żona mojego szefa ma około 40 ale jest bardzo atrakcyjna. Chciałbym uprawiać z nią sex. Wydaje mi się, że ona także tego chce ponieważ nie raz gdy coś robiłem specjalnie przechodziła koło mnie i widocznie wypinała się itd. Więc proszę was o rady czy mam jej się zapytać wprost czy jakoś inaczej to zrobić. Na serio pomóżcie bo kiedy ją widzie to nie mogę pracować. Z gór dzięki i proszę bez głupich komentarzy.

mrRakieta

Seks Praktykant
Zapytaj jej tylko tak aby nie było świadków. Bo jeśli się zgodzi to świadkowie są niepotrzebni. Jeśli się nie zgodzi i dostaniesz np. w pysk - to też świadokowie niepotrzebni a i łatwiej się wszystkiego wyprzeć.

fenix

Nowicjusz
Proponuję zbagatelizować ten impuls, to igranie z ogniem.

Sytuacja 1.
Udajesz świętoszka, masz dziewczynę, jesteś gejem(na niby) lub inna sytuacja która ciebie trzyma od tej kobiety na bezpieczny dystans.

Sytuacja 2.
Wdajesz się w romans, początek piękny ale to kobieta rozdaje karty, bawi się Tobą, tracisz punkt odniesienia i zostajesz wykorzystywany.

Sytuacja 3.
Wdałeś się w romans ale się chcesz wycofać. Żona szefa wpada w szał i?
Wmawia mężowi, że ją wykorzystałeś lub nawet zgwałciłeś wbrew jej woli.
Pozoruje kradzież jakiejś sumy pieniędzy z zakładu i oskarża Ciebie.

Masz kłopoty, jesteś skończony, tracisz pracę, prokurator i policja siedzą na Tobie i wtedy sam możesz sobie strzelić w łeb.

Takie jest życie. Wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam.

mrRakieta

Seks Praktykant
zawsze można wszystko nagrać aby się bronić. po co jednak kombinować jak jest tyle wolnych, chętnych i bezpiecznych kobiet?

Basia35

Cichy Podglądacz
Jesteś młodym chłopakiem i normalne, że pociąga Cię starsza, doświadczona kobieta. Możesz o niej fantazjować, ale lepiej nie zaczynaj romansu. Nie przyniesie to nic dobrego ani Tobie – ryzykujesz pracą, opinią u szefa, ani jej - ta kobieta ma w końcu męża i nawet jeżeli jest chętna to daruj sobie, po co się pchać między młot a kowadło? Młody kochanek zawsze najbardziej obrywa:/.

Adam23

Cichy Podglądacz
Kobita mogłaby być Twoją matką, a Ty chcesz ją puknąć? Ludzie Ci dobrze radzą. Trzymaj sprzęt w gaciach, jeśli nie chcesz oglądać wypinających się „matek” w pośredniaku.

hubert27

Cichy Podglądacz
Wydaje mi się, że ta kobieta mogła wyczuć Twoje zainteresowanie i jej to schlebia, rozkwita w Twoich oczach i jest to dla niej sygnał, że jest nadal atrakcyjna. Nie sądzę, by to był sygnał "do boju", jesteś dla niej jedynie lustrem. W mojej korporacji często spotyka się romanse biurowe między pracownikami na różnych stanowiskach, ale z żoną szefa jeszcze nikt nie zadarł. A może o tym nie wiemy :)

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png