• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podglądanie żony przy...

Mężczyzna

JamesB

Cichy Podglądacz
Ja to lubię oglądać moją żonę nago po prostu. Nie przyszło mi do głowy żeby ją podglądać bo w sumie nie wiem gdzie miałbym ją podglądać. Lubię też jak biega nago po plaży w Piaskach albo w jakiejś saunie. Lubi być naga i ma moją pełną akceptację na pokazywanie swojego pięknego ciała kiedy chce i gdzie chce.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Z podglądaniem to jest tak, że najbardziej ekscytujący jest fakt, że druga osoba nie zdaje sobie sprawy, że jest podglądana. Mi się udało wyczaić kilka razy, że moja Ż się masturbuje gdy jest sama lub, że chodzi nago po mieszkaniu 😉. To odkrycie inaczej smakuje, niż celowe prowokowanie partnera 😀

Mężczyzna

OlafOlaf

Cichy Podglądacz
Hej, przy czym przylapaliscie żonę/partnerkę lub dalej podglądacze?
Najchętniej to podglądam żonę przy jej czynnościach powinności żoninych. A to dba o NAS Dom "Home Sweet Home" a to znowu cos tam pod swoim ślicznym noskiem zamarudzi zawoła do ....seks. co za śliczne piersi i pośladki.....pomocy ONA woła No i zawsze DBA o rodzinę niestety Tak to ONA już ma. A potem w sypialni ...a chciałbyś żeby tylko...potrafią się dziać różne dziwne rzeczy. Ale to są tajemnice alkowy jak to powiedział jeden z wybitnych fizjologów :)

Mężczyzna

cuckoldmaniac

Nowicjusz
Najchętniej to podglądam żonę przy jej czynnościach powinności żoninych. A to dba o NAS Dom "Home Sweet Home" a to znowu cos tam pod swoim ślicznym noskiem zamarudzi zawoła do ....seks. co za śliczne piersi i pośladki.....pomocy ONA woła No i zawsze DBA o rodzinę niestety Tak to ONA już ma. A potem w sypialni ...a chciałbyś żeby tylko...potrafią się dziać różne dziwne rzeczy. Ale to są tajemnice alkowy jak to powiedział jeden z wybitnych fizjologów :)
A mozna po polsku?😂