• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Podglądanie w przebieralni

GrubyPenis90

Cichy Podglądacz
Pytanie do kobiet.Czy zostawiacie małą lukę,będąc w przebieralni,tak aby przymierzając bieliznę,leginsy - inni mogli Was podglądać? Podnieca Was to?

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
To niezbyt jest jako podglądanie bo podglądanie jest bardziej nieświadome, nie wiesz o tym że ciebie podglądają i nie jesteś przygotowana. Inna sprawa już jest robienie tak i podniecenie z tego powodu

Kobieta

MoonikaWaw

Cichy Podglądacz
Kiedyś nie dosunęłam kotary, ale przez nieuwagę. Przebierałam się i byłam w bieliźnie. Zobaczyłam, za przebieralnią stał facet i obserwuje mnie przez tą szparę. Nasze oczy się spotkały, chyba odrobinę za długo. Zasunęłam kotarę. Ze słyszanych rozmów wywnioskowałam, że obok w kabinie była jego żona. Minęliśmy się jeszcze w sklepie wymieniając uśmiechy.

Kobieta

kasiamalan

Cichy Podglądacz
To ja akurat miałam raz sytuację że się zsunęłam kotarę z przebieralni, nie pamietam co ubieralam wtedy i po prostu jakiś facet odsłonił mimo że była zasunieta i ja tam byłam ale od razu zasłonił i przeprosił więc raczej nie było to specjalnie