Ciekawe, czy jest ktoś kogo to mie kreci. Kto by kiedykolwiek nie podglądał. Lub sie nie masturbował myśląc o podglądaniuNatomiast temat podglądania myślę że jest bardzo ciekawy
Ciekawe, czy jest ktoś kogo to mie kreci. Kto by kiedykolwiek nie podglądał. Lub sie nie masturbował myśląc o podglądaniuNatomiast temat podglądania myślę że jest bardzo ciekawy
Może dowiemy sięCiekawe, czy jest ktoś kogo to mie kreci. Kto by kiedykolwiek nie podglądał. Lub sie nie masturbował myśląc o podglądaniu
W takim przypadku wskazane jest gdy dwie strony nadają na tej samej częstotliwościNajfajniej to jest mieć kogoś z kim można fantazjować, i spełniać fantazje
Miałem okazję doświadczyć tego że byłem podglądany.... Było to dla mnie przyjemne uczucie a nawet i podniecające bo miałem świadomość tego że i druga osoba mogła czuć to samo patrząc na mnie....Temat dla ludzi czerpiących przyjemność z podglądania innych w przymierzalniach, plenerze, miejscach publicznych i innych.
Osobiście doświadczyłam tego zjawiska że strony mojego syna z czego nie jestem szczęśliwa gdyż powinnam być dla niego aseksualna.
Lubie lekki cuckold czyli prowokowanie strojem i zachowaniem, podglądanie mnie jest czymś na co zapatruje się pozytywnie. Sama natomiast nigdy nie podglądałam
Wasze doświadczenia?
Jest duże i wzrasta wprost proporcjonalnie do świadomości zaistniałego zdarzenia.A co powiesz o wplywie owego podgadania na wzrost podniecenia?
Jednak wiesz.... jest ryzyko jest zabawaPrzyznam szczerze: na pewno fajne uczucie, ale poza podglądaniem żony nie praktykuję, bo obawiałbym się o to, że osoba, która sobie tego nie życzy miałaby spore pretensje. Zdecydowanie wolę być podglądanym i podglądać w miejscach, gdzie ludzie wyrażają na to świadomą zgodę np. na sex kamerkach. A samo pokazywanie się nago obcym osobom, które tego chcą to oczywiście bardzo podniecające doświadczenie.
Wiem. Zdaje sobie sprawę z tego, jak takie ryzyko może podniecać, dlatego dawno temu rozbierałem się w ustronnych miejscach, na łonie natury. I nie miałbym nic przeciwko, by umówić się z kimś w konkretnym miejscu, gdzie ktoś mógłby mnie podglądać lub w drugą stronę.Jednak wiesz.... jest ryzyko jest zabawa
Widocznie ich to podnieca... Też byłem podglądany i dzięki temu moja masturbacja była bardzo przyjemnaCzęsto byłam i jestem podglądana i nie przeszkadza mi to że patrzą
W jakich miejscach i okolicznościach to się dzieje?Często byłam i jestem podglądana i nie przeszkadza mi to że patrzą
Pewnie nie razPodglądanie członków rodziny?
Zdarzały się wam takie sytuacje?