• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pissing - próbowaliście albo chcielibyście spróbować?

Co sądzisz na temat tzw. pissingu?

• JuĹź prĂłbowałem/am i podnieca mnie to

Votes: 150 43,1%
  • JuĹź prĂłbowałem/am, ale to nie dla mnie

Votes: 8 2,3%
  • Bardzo chciałbym/chciałabym sprĂłbować

Votes: 100 28,7%
  • Brzmi ciekawie, moĹźe kiedyś sprĂłbuję

Votes: 43 12,4%
  • Ble, nigdy w Ĺźyciu!

Votes: 47 13,5%

• Total voters
    348
Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Kurde... Lubię oglądać filmiki z takimi zabawami i chętnie bym spróbował... Tylko gdzie znaleźć drugą osobę do takich akcji... Od dawna szukam Pani która by lubiła lub chciała spróbować pissingu lub paru innych praktyk i wydaje mi się że takie są tylko w bajkach...
Niestety jak narazie nie znalazłem drugiej osoby do takich zabaw więc pozostaje mi samotne taplanie się w błocie :(

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Kurde... Lubię oglądać filmiki z takimi zabawami i chętnie bym spróbował... Tylko gdzie znaleźć drugą osobę do takich akcji... Od dawna szukam Pani która by lubiła lub chciała spróbować pissingu lub paru innych praktyk i wydaje mi się że takie są tylko w bajkach...
Nie zgodzę się 😁 Mam 31 lat i naprawdę masę przygód z pissingiem za sobą i to z różnymi dziewczynami 😊 Musisz tylko dobrze szukać 😁 Mi nawet SF pomogło, Datezone kiedyś, szukałem na różnych portalach, pisałem, rozmawiałem, podrywałem 🤷 I gdzieś czasami coś się udało zrealizować 😊 W takich ogólniakach 😁

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
Nie zgodzę się 😁 Mam 31 lat i naprawdę masę przygód z pissingiem za sobą i to z różnymi dziewczynami 😊 Musisz tylko dobrze szukać 😁 Mi nawet SF pomogło, Datezone kiedyś, szukałem na różnych portalach, pisałem, rozmawiałem, podrywałem 🤷 I gdzieś czasami coś się udało zrealizować 😊 W takich ogólniakach 😁
Zazdroszczę... Może po prostu w złej okolicy mieszkam... ;-)

Mężczyzna

KundelBI

Nowicjusz
No ok, to już faktycznie jest problematyczna wartość, chociaż 300 jeszcze do ogarnięcia jak masz np pociąg z dobrym połączeniem 😁
Ze 20 lat pociągiem nie jechałem, chyba nawet nie wiedział bym jak wsiąść do niego :D :D Samochodem się posługuję... Ale wiesz... Krótki dystans, typu kilka czy kilkanaście km jest mniej bolesny jak się okaże że mimo rozmów (na przykład) tutaj i telefonicznie, okaże się że cały wyjazd na darmo bo ty dotarłeś. Druga strona niekoniecznie... Niestety jest to częste...

Mężczyzna

CichyBi

Seks Praktykant
Podziwiam i nawet troszkę zazdroszczę :p a miałeś przygodę , że w dwóch lub kilku mężczyzn robiłeś kobiecie piss?

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Ja się wtrącę że szukanie osoby stricte pod to to jedno, ale na żywo ogarnąć, że kogoś to mega kręci to jest dopiero zabawa 🥰
Miałaś taki przypadek? Że była jakaś luźna gadka i nagle wyszło, że oboje lubicie pissing? o_O Chcę więcej szczegółów xD