• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pissing - próbowaliście albo chcielibyście spróbować?

Co sądzisz na temat tzw. pissingu?

• JuĹź prĂłbowałem/am i podnieca mnie to

Votes: 139 42,2%
  • JuĹź prĂłbowałem/am, ale to nie dla mnie

Votes: 7 2,1%
  • Bardzo chciałbym/chciałabym sprĂłbować

Votes: 93 28,3%
  • Brzmi ciekawie, moĹźe kiedyś sprĂłbuję

Votes: 43 13,1%
  • Ble, nigdy w Ĺźyciu!

Votes: 47 14,3%

• Total voters
    329
Mężczyzna

PerwersPiss

Cichy Podglądacz
Myślałem o pissie już od dłuższego czasu. Około dwóch lat temu poznałem dziewczynę i kiedyś coś wspomniałem o tym o postanowiliśmy spróbować. Pierwszy raz pod prysznicem , ona stała w rozkroku a ja przed nią kucalem a przy okazji masowalem swojego penisa. Wkoncu jej poleciało i to było najpiękniejsze przeżycie jakie miałem okazję doświadczyć. Leżałem jej cipkę a ona sikała mi na twarz i do buzi. Pozniej robiliśmy to w pozycji 69 ja na nią a ona na mnie. Polecam każdemu spróbować.
Opowiedz jak zareagowała na taką propozycję. Chciała spróbować z ciekawości czy kręciło ją to wcześniej

Mężczyzna

MarkoAntoniusz88

Cichy Podglądacz
Opowiedz jak zareagowała na taką propozycję. Chciała spróbować z ciekawości czy kręciło ją to wcześniej
Na początku trochę było w szoku ale i też ciekawa. Jak zobaczyła jak mnie to kręci to później ją też zaczęło to kręcić i chciała więcej i więcej, do tego stopnia że gdy ja sikalem na nią to wzięła mojego penisa do buzi całego i zaczęła robić loda podczas sikania 😈 poprostu ogień 🔥