Miałem okazję , z jedną partnerką. Pierwszy raz pod prysznicem ona mi, później przy facesittingu, ale z nią już się nie spotykam. Cudowna sprawa.Od tej pory nie było chętnej.
Ja w podobnym basenie bawię się farbami i błotem i basenik daje radę.A ja chciał bym poprosić o podpowiedź (radę?)., Uwielbiam przyjmować na ciało piss, jednak zastanawiam się na nieco bardziej wygodną formą zabawy w warunkach domowych. Rozłożone na podłodze winylowe prześcieradło, ma swój urok, ale w przypadku nieostrożności, zawartość może spłynąć na podłogę co np przy dywanie może być nieco kłopotliwe. Wanna? Nie całkiem wygodne zarówno dla strony biorącej jak i dającej. Kabina prysznicowa? Podobnie. Myślę o zakupie niewielkiego basenika ogrodowego (takiego pompowanego, dla dzieci). Wbrew pozorom taka zabawka z komorą wewnętrzną o długości 1,6 - 1,8m to nie jest wielki wydatek a może sprawić sporo radości. Ma ktoś praktykę z pissingiem w takiej zabawce? Co sądzicie o moim pomyśle?
Łazienkę mam wybitnie jednoosobową więc raczej odpada ;-) Plener fajny, ale właśnie z tym opłukaniem się bywa problem. Po co mam wynajmować, jeśli mogę u siebie gdzie i tak trzeba posprzątać? Ten pomysł z basenikiem wydaje się najbardziej optymalny... Całkiem spory (około 2 m długości wewnętrznej i metr szerokości to koszt 60-70 złotych. No tyle że trzeba dokupić pompkę albo mieć zdrowe płuca... ;-)Prześcieradło winylowe czy inny brezent to faktycznie kiepski pomysł, zawsze coś poleci :/ Wanna zależy jak duża, ale no ma swoje ograniczenia... Fajną opcją była zawsze łazienka i ile masz odpowiednio duży obszar podłogi w kafelkachNigdy nawet nie pomyślałem o takim basenie, pomysł ciekawy, chociaż zastanawiam się na ile to będzie przyjemne
Jak chciałem jakieś zabawy z większym bałaganem to były zazwyczaj trzy opcje :
1. Łazienka i podłoga na kafelkach
2. Plener - jak jest ciepło to znalezienie jakiegoś bardziej ustronnego miejsca (nawet nad jeziorem, żeby się opłukać potem) to nie jest wielki problem
3. Wynajem czegoś. Jakiś pokój / mieszkanie czy coś. Można się zabawić trochę bardziej, potem wystarczy posprzątać tak, żeby przypału nie było
Może to ostatnie trochę nie etyczne ale![]()
Chyba mnie namówiłeś do zakupu... ;-)Ja w podobnym basenie bawię się farbami i błotem i basenik daje radę.
Osoby która mi pomoże w realizacji fetyszu też szukam, ale o akcesoria znacznie łatwiej... Można je kupić na Allegro
O ile nie jesteś dziewczyną udającą faceta to na mnie nie licz raczejOsoby która mi pomoże w realizacji fetyszu też szukam, ale o akcesoria znacznie łatwiej... Można je kupić na Allegro![]()
A bywa że Kobieta udaje faceta tutaj?? W drugą stronę na różnych portalach to wiem że zdarza się często. Ale kobieta podszywająca się na portalu internetowym pod faceta??O ile nie jesteś dziewczyną udającą faceta to na mnie nie licz raczejChyba, że trójkąta szukasz
![]()
Nie raczej nie, a przynajmniej ja jeszcze nie trafiłem, stąd właśnie emotka "A bywa że Kobieta udaje faceta tutaj?? W drugą stronę na różnych portalach to wiem że zdarza się często. Ale kobieta podszywająca się na portalu internetowym pod faceta??
To faktTaki basen ma jeszcze jeden plus: można go używać bez względu na porę roku bo w mieszkaniu nawet zimą przeważnie jest ciepło. A trójkąt? Bardzo chętnie ;-)
Uuuuuoooopaaaaaanieeee...Widzę wygodnicki jesteś ;-) Ogarnij zabawki, ogarnij panienki a Ty przyjdziesz na gotowe...Nie raczej nie, a przynajmniej ja jeszcze nie trafiłem, stąd właśnie emotka ""
To fakt
Trójkąt zawsze spokoPytanie kto ogarnia panienki
![]()
Ja właśnie korzystam z tego basenu w zimie jak temperatura na zewnątrz nie pozwala na zabawy w błocie.Taki basen ma jeszcze jeden plus: można go używać bez względu na porę roku bo w mieszkaniu nawet zimą przeważnie jest ciepło.
Kurde... Lubię oglądać filmiki z takimi zabawami i chętnie bym spróbował... Tylko gdzie znaleźć drugą osobę do takich akcji... Od dawna szukam Pani która by lubiła lub chciała spróbować pissingu lub paru innych praktyk i wydaje mi się że takie są tylko w bajkach...Ja właśnie korzystam z tego basenu w zimie jak temperatura na zewnątrz nie pozwala na zabawy w błocie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Pissing spotkanie | Ogłoszenia | 5 | |
![]() |
przyjmę pissing do buzi jestem bi | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Pissing | Seks | 3 | |
Z | Szukam Pani do rozmowy pissing | Ogłoszenia | 0 | |
Z | Gdzie można znaleźć kobietę chętną na wspólny pissing? | Fetysze i perwersje | 9 |