oj kusiszJa lubię smyrać szybko paluszkami sutki, a potem lekko wbijać pazurki naokoło sutków
oj kusiszJa lubię smyrać szybko paluszkami sutki, a potem lekko wbijać pazurki naokoło sutków
oj kusisz
jak bym mógł to bym chętnie ja tak Tobie wymasował ^^Lubię kusić
jak bym mógł to bym chętnie ja tak Tobie wymasował ^^
Duże masz cysie?Lubię zwinne rączki na moich spragnionych cysiach
Duże masz cysie?
Drogie panie
Pieszczoty piersi,co o tym sądzicie i
Ssanie sutków, przygryzanie ich, smyranie języczkiem. Ściskanie, szczypanie. Ogólnie moje piersi są mega wrażliwe. Nie dodałam oczywistego pieszczenie sutków wilgotnym paluszkiem ... okrężnymi ruchami. Uwielbiam do pieszczot używać oliwki. a i taki nabrzmiały wilgotny kutas na piersiach też jest mega podniecający.Drogie panie
Pieszczoty piersi,co o tym sądzicie i jakie techniki lubicie?
A jak podoba Ci się pomysł aby sutki posmarować kosteczką lodu albo dmuchnąć zimnym powietrzem?Ssanie sutków, przygryzanie ich, smyranie języczkiem. Ściskanie, szczypanie. Ogólnie moje piersi są mega wrażliwe. Nie dodałam oczywistego pieszczenie sutków wilgotnym paluszkiem ... okrężnymi ruchami. Uwielbiam do pieszczot używać oliwki. a i taki nabrzmiały wilgotny kutas na piersiach też jest mega podniecający.
Pomysł mi się podoba, a czy by mi się spodobało? Do sprawdzenia 🌬A jak podoba Ci się pomysł aby sutki posmarować kosteczką lodu albo dmuchnąć zimnym powietrzem?
Daj znać jak sprawdzisz ja akurat lubię takie zabawy i kosteczkę można jeszcze na inne miejsca użyćPomysł mi się podoba, a czy by mi się spodobało? Do sprawdzenia 🌬
Mam bardzo czułe piersi, które muszą być stymulowane podczas każdej aktywności seksualnej, nawet na pieska, kiedy partner ma zajęte ręce czymś innym pochylam się i ocieram się i pocieram nimi o podłoże. Im dalej przebiega zabawa tym lubię trochę ostrzej, czyli podszczypywanie, ugniatanie, warunek musi być wilgotno, bo mam bardzo delikatną skórę. Prawdziwym jednak dopalaczem jest kiedy pieszczoty piersi zaczyna mi ktoś od bioder, poprzez brzuch jadąc palcami i lekko drapiąc po linii żeber poprzez mostek do piersi lekko trąciwszy sutki kończąc na linii pachy, dwa- trzy takie przejazdy z dołu do góry i jestem gotowa na wszystko.
Znam tą technikęMam bardzo czułe piersi, które muszą być stymulowane podczas każdej aktywności seksualnej, nawet na pieska, kiedy partner ma zajęte ręce czymś innym pochylam się i ocieram się i pocieram nimi o podłoże. Im dalej przebiega zabawa tym lubię trochę ostrzej, czyli podszczypywanie, ugniatanie, warunek musi być wilgotno, bo mam bardzo delikatną skórę. Prawdziwym jednak dopalaczem jest kiedy pieszczoty piersi zaczyna mi ktoś od bioder, poprzez brzuch jadąc palcami i lekko drapiąc po linii żeber poprzez mostek do piersi lekko trąciwszy sutki kończąc na linii pachy, dwa- trzy takie przejazdy z dołu do góry i jestem gotowa na wszystko.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ł | Pieszczoty Facesitting | Ogłoszenia | 4 | |
P | Jajeczkowanie a pieszczoty | Porady seksualne | 0 | |
D | Pieszczoty analne | Pieszczoty | 16 | |
K | Pieszczoty są niewiarygodne | Pieszczoty | 0 | |
E | Cyberek? szukam wspaniałej i zmysłowej pani na pieszczoty przez kamerkę... | Masturbacja | 0 |