• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy seks z prostytutką

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Mężczyzna

Żużel

Cichy Podglądacz
Pierwszego razu nie miałem z prostytutką ale z perspektywy czasu w sumie nawet załuję. Dla mnie wizyta u takiej pani ma sens jeśli ktoś podobnie jak ja ma fantazje które raczej przez większość kobiet uznawane są za dziwactwa. Dajmy na to fetysz stóp. Okej w ciągu swojego życia poznałem ze 2 osoby może które to akceptowały ale realizowanie tego fetyszu wcale nie było przyjemne bo to było nadal tylko akceptowanie a nie rzeczywisty pociąg. Niezbyt to było pociągające również dla mnie, bardziej niezręczne bo one i tak uważały to za coś dziwnego... A tak to idę tam, płacę i mam na godzinę obytą w temacie laskę która daje z siebie 100%. Przyjemność jest niesamowita.
Natomiast jeśli miałbym iść do niej realizować jakieś "klasyczne" upodobania to nie. Wolałbym poczekać aż znajdę sobię jakąś fajną dziewczynę żeby to z nią realizować.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
@Żużel to jeszcze chyba zależy co rozumiesz przez fetysz stóp - ja w sumie bym nie miała nic przeciwko, żeby ktoś chciał wielbić moje stopy, są one częścią mnie, a jak wiadomo mnie trzeba wielbić od stóp do głów :D

Mężczyzna

Żużel

Cichy Podglądacz
@Nieśmiała mniej więcej tak jak to opisujesz :D do tego gratisowe masaże stóp na życzenie czy takie zabawy w dominację ale uwierz jednak że zdecydowana większość kobiet które miałem okazję spotkać w życiu tego nie akceptowała, w tym sensie że nie chciały spróbować bo je to odpychało. Nie wiem, może jest we mnie coś takiego że przyciagam jak magnes przeciwniczki tego fetyszu haha

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
A tak to idę tam, płacę i mam na godzinę obytą w temacie laskę która daje z siebie 100%. Przyjemność jest niesamowita.
Ale oczywiście zdajesz sobie sprawę, że dla prostytutki to też może być dziwne, absolutnie niepodniecające (zresztą podniecona prostytutka? pewnie się zdarza, nie wiem)? Tu pani udaje za kasę, że ją to kręci a w tych wcześniejszych Twoich dwóch przypadkach "przypadki" robiły to, by sprawić Tobie przyjemność. Z "miłości", pożądania, sympatii - no chyba że z innych powodów :)

Mężczyzna

Żużel

Cichy Podglądacz
Ale oczywiście zdajesz sobie sprawę, że dla prostytutki to też może być dziwne, absolutnie niepodniecające (zresztą podniecona prostytutka? pewnie się zdarza, nie wiem)? Tu pani udaje za kasę, że ją to kręci a w tych wcześniejszych Twoich dwóch przypadkach "przypadki" robiły to, by sprawić Tobie przyjemność. Z "miłości", pożądania, sympatii - no chyba że z innych powodów :)
A pewnie że udaje :D mam czasami problem z tym że mój mózg myśli szybciej niż palce piszą na klawiaturze i niektóre moje posty mogą sie wydać chaotyczne. Pardon.
Muszę doprecyzować zatem dwie kwestie. Pierwsza to te 2 wspomniane przypadki. To po prostu było coś na zasadzie trochę zdziwienia, niezrozumienia ze strony tych dziewczyn. Coś w stylu dobra chcesz to masz. Jedna nawet delikatnie sugerowała że to śmieszne i czy możemy już sobie dać spokój. To tego typu podejście sprawia że człowiek decyduje się na taki ruch w kierunku domu uciech.
Druga kwestia to ta że oczywiście Pani lekkich obyczajów udaje. Ale dobry poziom aktorstwa i chociaż namiastka tego że komuś może się to podobać czasami jest lepszy niż duszenie w sobie pragnień czy bycie subtelnie bo subtelnie lecz jednak wyśmianym.