• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy seks z prostytutką

Mężczyzna

DavidR1

Cichy Podglądacz
Pamiętam jak kiedyś wracaliśmy z ekipą z delegacji i znajomy dla beki zapytał prostytutki co by zrobiła za 20zl. Odpowiedziała że położy się na masce auta i może jej minete zrobić 😂😂

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
co by zrobiła za 20zl
Aż mi się przypomniało:

"Tańczy Hrabia z jakąś Baronową na balu. W pewnym momencie odzywa się:
- Pani Baronowo, czy oddałaby mi się Pani za milion dolarów?
Baronowa "oburzona":
- No jak to, Panie Hrabio?
Hrabia:
- Niech Pani pomyśli, chodzi o milion dolarów.
Baronowa po chwili:
- Za milion dolarów oddałabym się Panu, Panie Hrabio..
Hrabia po chwili zagaduje:
- A czy oddałaby mi się Pani za jednego dolara?
Baronowa oburzona:
- Ależ Panie Hrabio, za kogo mnie pan ma?
Hrabia:
- To już ustaliliśmy, teraz się targujemy...."

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Aż mi się przypomniało:

"Tańczy Hrabia z jakąś Baronową na balu. W pewnym momencie odzywa się:
- Pani Baronowo, czy oddałaby mi się Pani za milion dolarów?
Baronowa "oburzona":
- No jak to, Panie Hrabio?
Hrabia:
- Niech Pani pomyśli, chodzi o milion dolarów.
Baronowa po chwili:
- Za milion dolarów oddałabym się Panu, Panie Hrabio..
Hrabia po chwili zagaduje:
- A czy oddałaby mi się Pani za jednego dolara?
Baronowa oburzona:
- Ależ Panie Hrabio, za kogo mnie pan ma?
Hrabia:
- To już ustaliliśmy, teraz się targujemy...."
Jaka puenta ;) ?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
@maxis mam tylko jedno pytanie, bo przyznam szczerze nigdy nie miałem tej przyjemności skorzystania, ale nie neguje tego, wszystko jest dla ludzi.
Całujesz się z nią namiętnie i lizesz brzoskwinkę ?

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Zakres waszej wiedzy w temacie pierwszego seksu z prostytutką budzi zdziwienie, przynajmniej moje
No nie spodziewałem się tego po niektórych kolegach 🤭

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Relacja damsko meska oparta na szacunku emocjach wiezi zrozumieniu bedzie zawsze lepsza niz ta która mozna sobie kupic. Fajnie jest dostac wiadomość która Cie uskrzydli sprawi ze poczujesz sie wyjątkowy niz informacje od kobiety która wykonuje usługi seksualne ze we wtorki 20% taniej to tylko przyklad nie mam wiedzy na ten temat. Kazdy lubi byc docenionym miec poczucie bliskosci z kims jezeli to jest bezinteresowne w innym wypadku jest to ciążące. Dzisiaj do inicjacji seksualnej dochodzi przed ukonczeniem pelnoletnosci , a zeby skorzystac z uslug profesjonalistki trzeba miec skonczone 18 lat. Jezeli ktoś dluzszy czas mimo wszelkich prób nie ma partnerki to bedzie chcial spróbowac i lepiej jak zaplaci niz ma dojsc do przemocy seksualnej.
Panowie taka dygresja czy wy naprawde jestescie pewni tych pan do takiego stopnia zeby im opierdo... patelasie, chyba ze zakladacie prezerwatywe na język to rozumie. Nie pojawia wam sie ten paskudny obraz ze ktos przed wami był i ze lezac na tym łózku tarzacie sie w czyjejs spyrze?
Robicie sobie jakies badania pozniej czy wyjebongo macie :D?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Obiad w dobrej restauracji zawsze będzie lepszy od BigMaca czy kebaba, ale czasem masz ochotę opier***ić coś na szybko.