• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy raz z prostytutką (27 lat)

Mężczyzna

Jaxier

Cichy Podglądacz
Dzień dobry wszystkim ;)

Tak jak w tytule - zastanawiam się nad przeżyciem swojego pierwszego razu z prostytutką. Szukanie partnerki zdało się na nic, a mnie brak seksu doprowadza już do desperacji i cierpienia psychicznego. Mam pytanie, czy ktoś z Was przeżył swój pierwszy raz z prostytutką, a jeżeli tak, to jak go wspominacie?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi! ;)

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Nie ma złotego środka.
Jeden Ci powie, że pierwszy raz to tylko z ta jedyną a drugi, że płać, korzystaj.
Wszystko zależy od tego co masz w głowie i jak sobie z tym poradzisz.
Może się okazać, że udźwigniesz to i doda Ci to tylko pewności.
Albo się może okazać, że nie udźwigniesz i będziesz się tylko potem łajał, że i to Ci nie wyszło.
Może też być tak, że chujowo trafisz i runie Twoje wyobrażenie o tym sporcie.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Na pewno sporo zależy od tego, na kogo trafisz. Mój pierwszy raz był z moją Wielką Miłością, co – jak mi się wydaje – niewiele ułatwiło, może trochę utrudniło, ale ostatecznie mam wrażenie, że fajnie jest wejść w świat tych doznań z kimś ważnym dla Ciebie. Z drugiej strony ta "ważna osoba" może mieć tyle samo doświadczenia, co Ty – i w rezultacie będzie jak u Krasickiego ("wiódł ślepy kulawego" – tak poniekąd było wtedy u mnie). Wśród profesjonalistek na pewno są i takie o ujmującym charakterze; tutaj masz tę przewagę, że jako klient możesz być wybredny i jeśli pani podczas omawiania transakcji traktuje Cię przedmiotowo, to szukasz gdzie indziej.

Mężczyzna

Jaxier

Cichy Podglądacz
Może jako kontekst dodam, że wychowałem się w restrykcyjnych normach religijnych, które patrzą na seks głównie jako na formę prokreacji, seks po ślubie itp. Do tego prawie do 25 roku życia się nie masturbowałem. To jak bardzo zniszczyło mi to psychikę ciężko byłoby opisać w jednym poście. Jestem obecnie w psychoterapii i myślę też o wizycie u seksuologa - czy myślicie, że jak ma się tego typu problemy to jest to odpowiedni specjalista?

Mężczyzna

radzixxxx

Cichy Podglądacz
Może jako kontekst dodam, że wychowałem się w restrykcyjnych normach religijnych, które patrzą na seks głównie jako na formę prokreacji, seks po ślubie itp. Do tego prawie do 25 roku życia się nie masturbowałem. To jak bardzo zniszczyło mi to psychikę ciężko byłoby opisać w jednym poście. Jestem obecnie w psychoterapii i myślę też o wizycie u seksuologa - czy myślicie, że jak ma się tego typu problemy to jest to odpowiedni specjalista?
Seksuolog to odpowiedni kierunek

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
A jaka to była wspólnota religijna, do której należałeś, jeśli wolno mi spytać?
Mam pytanie, czy ktoś z Was przeżył swój pierwszy raz z prostytutką, a jeżeli tak, to jak go wspominacie?
Niestety nie przeżyłem swojego pierwszego razu z prostytutką.🙁 Nie miałem na to pieniędzy. 🫣