• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy raz z prostytutką (27 lat)

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Poważnie? A ta dopłata to miała być za brak elokwencji czy niedostatki urody? Nie jestem fanem prostytucji, ale takie podejście jest moim zdaniem jeszcze bardziej obleśne.
Jeszcze niestety nie miałam okazji, ale jakby co to moje preferencje są bardziej nakierowane na mężczyznę płacącego, niż chłopca płaczącego.
Znalezienie partnera czy partnerki nie jest proste, ale kwitowanie czyichś problemów pytaniem "nie znasz żadnej dziewczyny w otoczeniu?" brzmi cokolwiek protekcjonalnie.
Naprawdę?
A no tak! Przecież łatwiej jest pójść do kurwy, niż się odezwać do dziewczyny ludzkim głosem.
Istotnie selekcja zabiera kobietom trochę czasu 🤷‍♂️
Ale nie współczuję
Niestety słaby pożytek jest z faceta, który się uczył "obsługi" kobiety na kurwach, lub cham, lub dupa wołowa.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Niektórzy też cóż, powiedzmy sobie jasno, mają odpychający fizys.
Czynników jest wiele - brak obycia, odwagi, umiejętności wysławiania się, lista jest długa. Są szare myszki (zarówno mężczyźni jak i kobiety), które chciałyby a nie umieją.
To trochę tak jak z pracą - ktoś pracuje w jakiejś niefajnej robocie za psie pieniądze a ktoś obyty może spytać "a dlaczego nie znajdziesz sobie lepszej pracy"? Ano dlatego, że ktoś po prostu nie umie poszukać. Jakby każdy umiał to nie byłoby czegoś takiego jak najniższa krajowa.

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Niektórzy ludzie nie mają takich preferencji. Peszy ich rozmowa twarzą w twarz. Po drugie seks nie jest też na pstryknięcie palca, a kobiety też mają jakieś wymagania.
Niektórzy też cóż, powiedzmy sobie jasno, mają odpychający fizys.
Czynników jest wiele - brak obycia, odwagi, umiejętności wysławiania się, lista jest długa.
No pewnie! Ale Wy zamiast mu doradzić, żeby zadbał o siebie, poszedł do specjalistów od relacji interpersonalnych, samooceny i wizerunku, i wykonał pracę nad sobą, posyłacie chłopaka do kurwy, na największą łatwiznę, po doświadczenie, które najprawdopodobniej upośledzi go i zmarnuje na całe życie.
A jest bardzo duża szansa, że wystarczy, żeby poszedł do specjalisty od stylówki, który nad nim popracuje, i to już może wystarczyć do podniesienia atrakcyjności na tyle, że pewność siebie i język w gębie same przyjdą. Takie przemiany są od razu zauważane przez otoczenie, a kobietom imponują i wzbudzają zainteresowanie.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
No pewnie! Ale Wy zamiast mu doradzić, żeby zadbał o siebie, poszedł do specjalistów od relacji interpersonalnych, samooceny i wizerunku, i wykonał pracę nad sobą, posyłacie chłopaka do kurwy, na największą łatwiznę, po doświadczenie, które najprawdopodobniej upośledzi go i zmarnuje na całe życie.
A jest bardzo duża szansa, że wystarczy, żeby poszedł do specjalisty od stylówki, który nad nim popracuje, i to już może wystarczyć do podniesienia atrakcyjności na tyle, że pewność siebie i język w gębie same przyjdą. Takie przemiany są od razu zauważane przez otoczenie, a kobietom imponują i wzbudzają zainteresowanie.
Przecież my go nie znamy. Nie wiemy jak wygląda. Po drugie: Terapie nie zawsze są skuteczne. Po trzecie: Ja nikogo nigdzie nie wysyłam. Napisałem, że (jeżeli wszystko zawodzi), czyli wyczerpią się wszystkie możliwości.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ochłoń dziewczynko, przeczytaj wątek od początku i wskaż, w którym momencie posłałem go do kurwy, jak to zgrabnie ujęłaś.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
A kto napisał kategorycznie, że to najlepsze co może zrobić? Dopisujesz sobie coś, czego nie ma, ochłoń, serio.
Gość idzie może przez pustynię i umiera z pragnienia, ma przy sobie puszkę coli, a Ty mówisz "nie, umieraj dalej, może znajdziesz studnię z wodą, nie pij tej coli, to szkodzi na zęby".

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Niech idzie na dziwki i porucha. Później się uzależni od sztucznego seksu za pieniądze i nie będzie mógł już znaleźć zaspokojenia w seksie z „normalną” dziewczyną.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Jeszcze niestety nie miałam okazji, ale jakby co to moje preferencje są bardziej nakierowane na mężczyznę płacącego, niż chłopca płaczącego.

Naprawdę?
A no tak! Przecież łatwiej jest pójść do kurwy, niż się odezwać do dziewczyny ludzkim głosem

Pytając o cenę, jak mniemam.

Serio, zdecyduj się, co sugerujesz, bo jak na razie nie brzmi to spójnie, przynajmniej jak dla mnie.

Mężczyzna

Jaxier

Cichy Podglądacz
Widzę, że rozgorzała tu niemała dyskusja. Dziwi mnie, jak ktoś może nazywać prostytutkę kurwą. Dla mnie jest to zwyczajny brak szacunku do drugiego człowieka.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Jeśli chodzi o korzystanie z usług profesjonalnych w tej dziedzinie, to podałbym pewien przykład - oczywiście całkowicie anegdotyczny, więc nie stanowiący żadnego poważnego argumentu - na pożytek, mogący wyniknąć z korzystania z tychże, ale obawiam się, że specyfika tej sytuacji może pchnąć dyskusję jeszcze bardziej off topic.

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
Widzę, że rozgorzała tu niemała dyskusja. Dziwi mnie, jak ktoś może nazywać prostytutkę kurwą. Dla mnie jest to zwyczajny brak szacunku do drugiego człowieka.
Ogarnij się człowieku, zanim zostaniesz kurwiarzem, i jedyne na co Cię będzie stać w łóżku i będziesz potrafił, to onanizowanie się o ciało kobiety.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Ogarnij się człowieku, zanim zostaniesz kurwiarzem, i jedyne na co Cię będzie stać w łóżku i będziesz potrafił, to onanizowanie się o ciało kobiety.

Człowiek apeluje o odrobinę szacunku dla ludzi, pracujących w tej dość nietypowej branży, a Ty wyciągasz z tego daleko idące - zbyt daleko, moim zdaniem - wnioski. Sama się ogarnij, bo Twoje argumenty, zamiast na dyskusji, są skupione na atakowaniu rozmówców, na dodatek bezpodstawnie. Dla mnie to już koniec rozmów z Tobą.

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
"Jaxier"podsumowanie dla Ciebie;

iść do prostytutki 5 postów
nie iść 4
brak zdania 3, reszta postów to okołotematyczne pierdoły lub utarczki ambicjonalne
Szukaj rady poza forum;)
Bardziej Ci pomogą przygody kolegi Maxisa, bardzo bogata bibliografia

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Nieco uzupełniając i rozwijając to co do tej pory padło. Ok, idealnie byłoby z jakąś ukochaną osobą, no ale wyjaśniłeś że w Twoim przypadku jest z tym problem. I ja to rozumiem.

Tak, w tym zawodzie też trafiają się normalne dziewczyny. Jeśli na taką trafisz, która podejdzie do sprawy w odpowiedni sposób, może być fajnie. Oczywiście jest ryzyko, że nie trafisz na osobę o zbyt wygórowanym intelekcie i empatii, bo nie ukrywajmy że do tego zawodu jest raczej negatywna selekcja.

Odpowiedz sobie na pytanie czy tego typu seks da Ci satysfakcję, tj. za pieniądze i z limitem czasowym, tj. z brakiem przestrzeni na zbudowanie nastroju. Ba, może się okazać że do tej akurat konkretnej dziewczyny nie będziesz czół tzw. chemii, ale już nie masz wyboru, bo zapłaciłeś i już jesteś z nią w pokoju.

Oczywiście nie jest niemożliwe że wyjdzie fajnie. Taka godzinka to i mało ale i dużo czasu. Jeśli trafisz na fajną dziewczynę, z którą zacznie Ci się fajnie rozmawiać, od której poczujesz zrozumienie Twojej sytuacji to może wyjść satysfakcjonująco.

Choć i tak namawiałbym Ciebie, abyś najpierw poszukał na portalach typu zbiornik, tj. założył tam profil, napisał szczerze kogo i dlaczego szukasz....może znajdziesz dziewczynę która będzie chciała się z Tobą spotkać prywatnie i to w Twojej sytuacji byłaby najlepsza opcja.