Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Bardzo pomocna dla mnie była wypowiedz Rose i Szarki. Podsumowując ginekolog musi skierować na badania krzepliwosci krwii i najlepiej jeszcze na badania hormonalne... tak? .... NO to teraz mi się nasunęły nastepne pytania... te dwa badania sa robione poza gabinetem ginekologicznym? Jezeli tak to załatwienie badan i ich wyników ile średnio trwa? Gdzie sa robione? I później wyniki tzreba zaniesc do ginekologa? z góry thX na wasze odpowiedzi
badania hormonalne i na krzepliwość robi sie z krwi.. więc trzeba iść do przychodni na pobranie krwi... a wynik odbiera sie za 2 czy 3 dni i z wynikami do ginekologa..a jesli lekarz wypisuje tabletki bez robienia jakichkolwiek badań czy zebrania wywiadu (np czy laska pali..czy w rodzinie sa choroby zakrzepowe..zawaly itp itd) to jest poprostu malo wiarygodny i radziłabym zmienić takiego doktorka..
Aha yhhymmm bardzo fajnie ; ] Ale mam jeszcze jedno pytanie O: Jak się pójdzie do gina prywatnie da sie ta kase jemu za wizyte, i później jak się wraca do niego z wynikami to bierze jeszcze raz kase czy juz NIe OOO:? z góry thX :*
hej szrka nie odpowiedzilas mi pytanie bylo na temat twojej wypowiedzi co do badania piersi - napisalas ze raz na rok bez wzgledu na to jaki wiek - a ja sie pytalem czy nie wystaraczy samokontrola tak powiedzmy do 30 roku zycia
sii - ja tam wolę robić badania prenatalne, mimo iż robię samokontrole piersi - jestem pewna, że nie robię tego poprawnie, wolę 1x w roku być przebadana - to nie boli, a może ustrzec przed poważną chorobą
no właśnie... badania prenatalne to zupełnie co innego Szarka - zobacz w google :roll:
Ja także wolę, aby raz w roku ginekolog przebadał mi profesjonalnie piersi, ja sama się nie badam- mam już od tego mojego ukochanego chłopaka- masażystę- jestem jego królikiem doświadczalnym- musi wypróbować na mnie wszelkie masaże, także i te pełniące rolę kontroli...
Rose - masz rację, coraz częściej łapiesz mnie na błędach i dobrze - przyznaję się ... chodziło mi o badania kontrolne - mają swoja nazwę i kurde wypadło mi zgłowy :evil:
ano właśnie Kasiulla , po co się stresować co nie ?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.