• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold i 3, pierwsze kroki, czy warto?

Mężczyzna

saraandalan11

Cichy Podglądacz
Cześć jestem Alan.
Jesteśmy razem z moją żoną, 8 lat. Ja mam ogromne popęd i ona też. Przede mną miała 5 partnerów o różnym kolorze skóry(studia).
W łóżku super się dogadujemy. Zarówno zwykły seks, jak i anal i oral, lekkie bdsm. Ja mam 36lat ona 32 lata. Gdy moja partnerka jest podniecona, jest strasznie wyuzdana.

Od dłuższego czasu bardzo podnieca mnie wizja cuckoldu. Powiedziałem o tym mojej drugiej połówce. Podczas seksu, fantazjuje o tym, przedstawiam jej różne wizje i jest wtedy mega mokra i podniecona. Po seksie, ta ochota znika i znowu powraca. Nawet lubi w czasie seksu udawać że obciąga drugiemu.
Mamy swój profil np na zbiorniku, gdzie robimy sobie zdjęcia i nagrywamy się(zasłonięta twarzą). Kilka razy moja moja partnerka robiła też pokazy na kamerce z facetami. Po drinku i przy podnieceniu bardzo jej się to podobało, jednak po wszystkim miała trochę wyrzuty sumienia.

Kilka razy rozmawiałem o tym z nią. Mówi, że mnie kocha i nie wie, ale nie mówi nie. Bardziej mam wrażenie, bo jest niepewna siebie, że bardziej boi się, że rozczaruje tego 2 faceta albo będzie zawiedziony nią. Mówi, że zrobi to dla mnie, ale z drugiej strony nie chciałbym aby było coś na siłę, dlatego pytam szczerze o jej opinie. Ona odpowiada, że na pewno bardzo by ją to dowartościowało ale boi się. Chociaż jak jest podniecona to mówi, że zawsze chciała być bardzo wyuzdana i wyzwolona. Z drugiej strony pytam jej się czy lodzik w gumce, a ona mówi, że drogą oralną się nie zarazisz i po co gumka.
Kiedyś mi powiedziała, że też by chciała gdyby nie:
-sumienie
-strach
-strach przed rozczarowaniem mnie i drugiej strony
-strach przed ewentualnym bólem.

A wy co o tym myślicie?
Jak rozpocząć pierwsze kroki?
Czy po prostu ja się powinienem udać na leczenie do seksuologa?

Mężczyzna

robi_wm

Biegły Uwodziciel
A wy co o tym myślicie?
wiesz, to taki przykład : chciała by ale się boi.
ja w podobnej sytuacji zorganizowałem spotkanie ja, kumpel i dziewczyna. po zakrapianej kolacji przenieśliśmy się do sypialni gdzie oddawaliśmy się seks uciechom.
napitki w trakcie kolacji były serwowane z umiarem żeby nikt się nie upił.
myślę, że taki scenariusz Ci pomoże. powodzenia.

Kobieta

SexParaWawa

Seks Praktykant
Cześć jestem Alan.
Jesteśmy razem z moją żoną, 8 lat. Ja mam ogromne popęd i ona też. Przede mną miała 5 partnerów o różnym kolorze skóry(studia).
W łóżku super się dogadujemy. Zarówno zwykły seks, jak i anal i oral, lekkie bdsm. Ja mam 36lat ona 32 lata. Gdy moja partnerka jest podniecona, jest strasznie wyuzdana.

Od dłuższego czasu bardzo podnieca mnie wizja cuckoldu. Powiedziałem o tym mojej drugiej połówce. Podczas seksu, fantazjuje o tym, przedstawiam jej różne wizje i jest wtedy mega mokra i podniecona. Po seksie, ta ochota znika i znowu powraca. Nawet lubi w czasie seksu udawać że obciąga drugiemu.
Mamy swój profil np na zbiorniku, gdzie robimy sobie zdjęcia i nagrywamy się(zasłonięta twarzą). Kilka razy moja moja partnerka robiła też pokazy na kamerce z facetami. Po drinku i przy podnieceniu bardzo jej się to podobało, jednak po wszystkim miała trochę wyrzuty sumienia.

Kilka razy rozmawiałem o tym z nią. Mówi, że mnie kocha i nie wie, ale nie mówi nie. Bardziej mam wrażenie, bo jest niepewna siebie, że bardziej boi się, że rozczaruje tego 2 faceta albo będzie zawiedziony nią. Mówi, że zrobi to dla mnie, ale z drugiej strony nie chciałbym aby było coś na siłę, dlatego pytam szczerze o jej opinie. Ona odpowiada, że na pewno bardzo by ją to dowartościowało ale boi się. Chociaż jak jest podniecona to mówi, że zawsze chciała być bardzo wyuzdana i wyzwolona. Z drugiej strony pytam jej się czy lodzik w gumce, a ona mówi, że drogą oralną się nie zarazisz i po co gumka.
Kiedyś mi powiedziała, że też by chciała gdyby nie:
-sumienie
-strach
-strach przed rozczarowaniem mnie i drugiej strony
-strach przed ewentualnym bólem.

A wy co o tym myślicie?
pisz na priv

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Tak jak pisze robi_wm. Umówcie się z kimś zupełnie niezobowiązująco. Tak aby ona nie czuła presji. Z kimś kto jej odpowiada, z założenia umawiacie się na miłą rozmowę w swobodnej atmosferze. Może ale nie musi się cokolwiek wydażyć.

Taki scenariusz powinien podziałać na nią rozluźniająco + nieco alkoholu. Ją to najpewniej podnieca, ale jednocześnie boi się tego, co jest zupełnie normalne.

Jeśli zacznie się coś rozkręcać, ważne żebyś dawał jej poczucie bezpieczeństwa, tj. aby otrzymywała od Ciebie potwierdzenia, że to co się dzieje jest dla Ciebie ok.