• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pas cnoty, jak długo nosicie?

Mężczyzna

Adoka

Nowicjusz
Ja dwa dni temu zostałem zamknięty w pasie bez dostępu do kluczyka bez określenia terminu otwarcia mega mnie to rajcuje i chciałabym wytrzymać jak najdłużej

Mężczyzna

Nowy użytkownik 1334

Cichy Podglądacz
Jak tam Panowie, dajecie radę bycie zamkniętym w klatce?
Bo mojej dziewczynie chyba bardzo się to spodobało bo nawet do mycia nie zdejmie mi klatki ( powiedziała że dopiero po ślubie może mi pierwszy raz zdjąć klatke)na basenie też byłem w klatce do sauny nie polecam wchodzić w metalowej klatce jakby ktoś gorącym woskiem lał po penisie.

Kobieta

Kuguar

Cichy Podglądacz
Mój mąż nosi tyle ile chcę :) Nie nosi non stop, ale zakładamy od czasu do czasu. Rekord to prawie 3 miesiące. Umówiliśmy się na 50 orgazmów moich i jeden jego. I zaznaczaliśmy na kalendarzu. Kiedy po 55 poprosił o uwolnienie, zakomunikowałam mu że o skamleniu nie było mowy i podnosimy poprzeczkę do 100. A jaki był grzeczny i jak się starał po 90 - bajka. Po 127 pozwoliłam na masturbację. Ale to bylo tylko jeden raz, normalnie 2-4 tygodnie.

Kobieta

Marynika

Cichy Podglądacz
U nas zaczęło się całkowicie przypadkowo od niedokończonego lodzika potem przeszło w super podniecającą grę aż wreszcie stało się praktycznie naszym stylem życia seksualnego i moją prawdziwą kontrolą nie tylko nad jego wytryskami ale nad całym penisem. Tak bardzo mi się to spodobało że teraz tylko ja decyduję kiedy pozwolę mu na wytrysk a nawet na erekcję. Uwielbiam doprowadzać go niemal do orgazmu i wtedy przestawać. Jest wtedy podniecony do granic możliwości. A czasem zamykam go w klateczce na krócej lub dłużej. Czasem mówię mu ile w niej będzie zamknięty a czasem nie. Orgazmy jakie mi daje kiedy pozostaje taki niespełniony bez wytrysku ale non stop podniecamy są obłędne. Nigdy nie było mi lepiej. Myślę że nigdy się nie spodziewał czegoś takiego. I że doprowadzę go do takiego podniecenia że będzie dla mnie w stanie zrezygnować ze swoich wytrysków i z zabawy przerodzi się to w moją prawdziwą kontrolę