Ciekawe, czy ucieczka lub niechęć kobiet do bycia podglądaną wynika z natury, czy ma inne przyczyny?
Ja oczywiście podglądałem gdzie tylko miałem możliwości
Ja oczywiście podglądałem gdzie tylko miałem możliwości

Przeciez to perwersjaPodglądanie domowników zdażyło się komuś?
Tak, oczywiście to nie było nagminne, ale zdarzało się dość często.Matka kolegi łaziła przy tobie goła?
No chyba każdy kto miał siostrę to ja podglądał.Oczywiście daleko nie musiałem szukać gdyż moją siostrę 2 lata starszą gdy jej cycki urosły a mi kutas stawał, następnie podczas spania przez spodenki ( luźne ogawki cipkę oglądałem), mamie pod spódniczkę zerkałem czy też ,, przypadkiem " wchodziłem podczas jej wchodzenia do łazienki brać kąpiel i całą nagą w pianie oglądałem i podbiegłem mega mocno bo stawał momentalnie. (Następnie poraz pierwszy gdy stał na jej widok) zapytałem siostry czy Twoja dziurka jest dla tego siuaka? Gdy byliśmy nago już na łóżku i leżałem na niej tylko moją mama weszła i zrobiła awanturę ( ja 9 siostra 11 lat)
Nie każdy uprawiał seks z siostrąNo chyba każdy kto miał siostrę to ja podglądał.
No nie o tym nawet nie myślałem . Tym bardziej że to już jest choreNie każdy uprawiał seks z siostrą![]()
Fajny był, przykuł czymś Twoją uwagę?Za młodych lat - to u mnie nieee, dopiero niedawno (bo w wieku 20 lat) podglądałam szwagra jak przyjechał na kilka dni