• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Panowie Panie czy zdarzyło się wam podglądać kogoś za młodych lat

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ciekawe, czy ucieczka lub niechęć kobiet do bycia podglądaną wynika z natury, czy ma inne przyczyny?
Ja oczywiście podglądałem gdzie tylko miałem możliwości:)

Mężczyzna

Warszawiak82

Nowicjusz
Bo to raz :)

Podglądanie zawsze mnie kręciło i jak mam się ograniczyć do młodych lat, to w wieku gdzieś około 14-15 lat odkryłem że na nowo otwartym aquaparku, przebieralnie dają do tego idealne warunki :).

Kabiny były ciągiem jedna za drugą, po jednej stronie każdej z nich była ławeczka gdzie ludzie kładli torbę z rzeczami i siadali. Wiele razy będąc na tym aquaparku, wchodziłem do sąsiedniej przebieralni do której weszła jakaś dziewczyna i zerkałem przez szparę przy podłodze, bo ścianki nie były do samej ziemi.

Efekty były różne, ale raz przez dłuższy czas udało mi się oglądać cipkę jakiejś około 12-13 letniej dziewczyny która stała głową nad torbą położoną na wspomnianym siedzisku co dało mi idealne warunki do podglądania jej :).

Wszystkim którzy chcą teraz krzyczeć o pedofilii, przypominam że wtedy była to dziewczyna ciut młodsza niż miałem wtedy lat.

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
Matka kolegi łaziła przy tobie goła?
Tak, oczywiście to nie było nagminne, ale zdarzało się dość często.
Jednak takie sytuacje miały miejsce tylko do czasu kiedy skończyłem ok. 9 lat. Myślę też, że jego matka raczej nie podejrzewała, że już w tym wieku będę odczuwał pociąg do płci przeciwnej, stąd nie krępowała się za bardzo 😅

Mężczyzna

Warszawiak82

Nowicjusz
Z nieco starszych (studenckich) lat, moja była dziewczyna, przez koleżankę ze stancji została poproszona o porobienie jej erotycznych zdjęć dla chłopaka. Ja byłem posiadaczem aparatu cyfrowego, który wtedy może nie był już jakąś nowością, ale nie każdy go miał. Zdjęć miałem nie widzieć, ani tym bardziej nie asystować przy ich robieniu. Miałem poinstruować dziewczynę jak robić, zgrać a następnie usunąć zdjęcia. Umyślnie pokazałem jej tylko jak kasować jedno po drugim, a nie jak formatować kartę.

Po otrzymaniu aparatu z powrotem, pierwsze co zrobiłem, to przeleciałem kartę programem do odzyskiwania danych...było wszystko :) Mogłem sobie pooglądać współlokatorkę ówczesnej dziewczyny w różnych pozach w bieliźnie. Nagości nie było, ale gdzieniegdzie coś prześwitywało :).

Ale żeby nie było bez klasycznego podglądania, to ta sama dziewczyna, kilka lat później, odwiedziła nas w nowo kupionym, mieszkaniu. Dopiero się wprowadzaliśmy i nigdzie nie było jeszcze wstawionych drzwi, a za drzwi od łazienki robił karton po szafie przywiązany z jednej strony do grzejnika ściennego, który trzeba było zakleszczyć w świetle otworu drzwiowego.

Wieczorem koleżanka poszła się kąpać...tyle że wspomniany karton od wielokrotnego zaginania nieco się rozdarł na środku na wysokości pasa i była kilku centymetrowa dziura :).

Przez kilka minut patrzyłem przez nią na całkowicie nagą koleżankę, która po kąpieli się wycierała, a później kremowała :)

Fajny widok :)