• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Panowie, najciekawsze miejsce w którym zrobiliście minetkę?

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
W lesie blisko osiedla, w suchej saunie (nie polecam, można paść z wycieńczenia), w samochodzie na parkingu obok ulicy, na samochodzie w plenerze, w biurze, na ławce w lesie, na klatce schodowej o 4 nad ranem, przyłapani przez sąsiada.

Mężczyzna

IRA87

Cichy Podglądacz
Ławka w parku wieczorową porą. W dość mocno uczęszczanym miejscu we Wrocławiu. Koło Hali Stulecia.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Rozważasz tę miejscówkę:unsure:
No to Ty, ja to nawet nie wiem gdzie ten Wrocław jest :ROFLMAO:

Tak poza tematem, to kiedyś z koleżanką przed pójściem do klubu zerowałyśmy soplicę śliwkową w jakiejś uliczce i zanim wypiłyśmy podjechała Policja i kazali nam w górę popatrzeć... okazało się, że pod samą kamerą piłyśmy. Minetek żadnych nie było, ale pamiętam do dziś, że po 100zł mandatu dostałyśmy. Od tamtej pory mam nawyk rozglądania się za kamerami jak mam coś głupiego zrobić w publicznym miejscu ;)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
No to Ty, ja to nawet nie wiem gdzie ten Wrocław jest :ROFLMAO:

Tak poza tematem, to kiedyś z koleżanką przed pójściem do klubu zerowałyśmy soplicę śliwkową w jakiejś uliczce i zanim wypiłyśmy podjechała Policja i kazali nam w górę popatrzeć... okazało się, że pod samą kamerą piłyśmy. Minetek żadnych nie było, ale pamiętam do dziś, że po 100zł mandatu dostałyśmy. Od tamtej pory mam nawyk rozglądania się za kamerami jak mam coś głupiego zrobić w publicznym miejscu ;)
Ile ja to dostałem mandatów za picie w miejscu publicznym, mógłbym za nie samochód kupić :ROFLMAO:

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Tylna kanapa w aucie, na pieska przy oknie dachowym - oparła się o okno i wyglądała na zewnątrz :3, seks też taki często był, akurat pod oknem stało łóżko. W kuchni kiedy siedziała na blacie, a na dole byli jej rodzice

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Na pewno termy maltańskie, jak nurkowałem pod wodą 😂
Ciekawie też było w Tatrach w drodze na Ornak jak akurat było pusto wokół nas 😁
W przymierzalni w H&M, w parku w nocy, w kinie, było tego trochę 😁