• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, kiedy najczęściej macie ochotę na masturbację?

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Wiadomo, że brak partnerki to główny powód, ale czy macie panowie takie momenty, kiedy po prostu nachodzi was na spuszczenie z kija? U mnie to stresujący dzień i trening.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Codziennie.
Najczęściej zaraz po przebudzeniu jak jeszcze stoi :) Żal zmarnować :p
I jak partnerka idzie na noc do pracy - to już rytuał po jej wyjściu, raz czasem dwa razy.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
U mnie to trochę spontanicznie. czasem jak przez kilka dni niema seksu to zaczynam odczuwać potrzebę, a czasem nawet na drugi dzień mam ochotę zrobić to poswojemu jako uzupełnienie. Czasem jak mam pustą chatę po południu to lubię pogrzebać w szafie owinąć twarz rajstopkami żonki i wtedy to już muszę coś zrobić. Ale wówczas wygląda to inaczej niż szybką solówka pod prysznicem. Lubię trochę popieścić się koreczkiem, poubierać jakąś bieliznę żony, doorowadzam się kilka razy na skraj eksplozji i kiedy już jestem mega napalony pozwalam sobie na finał.