• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie jak sobie radzicie jak nie chce być twardy? Jakieś wspomagacze?tabletki? Sposoby?

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Kiedyś zagłębiałem temat i wyszło że wszystkie ziołowe są loterią, na jednych działają na innych nie. Są wspomagacze na bazie sildenafilu i tadalafilu - tutaj przed łykaniem tabletek odwiedziłbym lekarza, bo może wystarczy dietę zmienić i się trochę poruszać żeby była widoczna poprawa. Są też wspomagacze mechaniczne w postaci ringów na penisa, sam próbowałem i odpowiednio dobrana średnica rzeczywiście wzmaga erekcję, kutas wtedy jest wyjątkowo twardy. Minusem jest że ring blokuje przepływ krwi i może dojść do jakichś powikłań po dłuższym czasie stosowania. Także ja na twoim miejscu odwiedziłbym najpierw lekarza, później dietetyka i zapisał się na siłownię lub inne ćwiczenia.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Kilka razy zdarzyło mi się, z czego dwa lub trzy zgoła niespodziewanie (bo wydawało mi się, że niby jestem podniecony, a tu taki brak formy). Zanim zacznie się panikować, proponuję przestać o tym myśleć, bo to może pomóc. Najgorzej zaszczepić sobie w głowie lęk przed porażką, bo stanie się samospełniającą przepowiednią. Poza tym podpisuję się oburącz pod słowami @Slavo

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry