nie twierdze ze to jest az takie oczywiste ale draznia mnie podstawowe błedy typu "jórz""terz" no ale skoro ktos ma taki problem i tak psize i ma sie gdzies wypowiedizec zawsze moze sprawdzic ten tekst w Wordzie i bezbłednie wkleic na forumshizofrenik napisał:Gonia może dla ciebie to takie oczywiste dla mnie nie mówisz więcej pracy w podstawówce gówno prawda.... dysgrafia ortografia kalkulia leksja to dysfunkcje mózgu polegające na problemachc rozpoznawaniem znaków takich jak litery liczby... wiem sam mam dysgrafie i dysortografie
efek jest taki że psze z błędami mimo że znaw WSZYSTKIE zasady a moje pismo mimo że pisze drukowanymi jest nieczytelne mam ogromne problemy w szkole i w życiu codziennym , mylą mi się godziny mam problemy z matematyką z nauczycielami z maturą to nie jest zabawne....
i tak jak Yoss pisze jest teraz tylu ludzi ktorym sie po prostunie chce do tego rpzykładac i załatwiaja sobie takie papierki ehh bezsensu moze jestem do tego mało wyrozumiała nic na to nie poradze takie zycie no...