• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Oznaki zbliżającego się okresu

Status
Zamknięty.

misska

Cichy Podglądacz
Hej. Na ile dni przed okresem pojawiają się Wam jego oznaki? i jakie macie te oznaki? Bo ja jestem tydzień przed okresem i jestem jak studnia bez dna ;[ Zawsze odczuwałam głód przed, ale żeby już tydzień wcześniej ? Dodam też, że z wielkim utęsknieniem czekam na ten okres.. Pozdrawiam.

gonia

Erotoman
u każdego objawy występują w rożnych dniach porach i w ogóle :) ja przeważnie kilka dni przed tez jestem jak studnia bez dna ciągle tylko jem i jem, ale ja wiem dokładnie, kiedy dostane okresu... ale pojawiają się mi sie również inne objawy mam dość wrażliwe piersi brzuch raczej mnie nie boli…i powodzenia zycze :) abys dostala okresu hehe

Mirela

Seks Praktykant
ja tez mam tak ze duzo jem, a czasem bywa tak ze jestem głodna ale sama nie wiem co bym zjadła, zdenerwowana raczej nie jestem, ale czasem taka jakas roztrzesiona a tak 1-2 dni przed okresem zaczyna mnie brzuch bolec...ja mam w ogole silne bole menstruacyjne :cry: i wtedy faszeruje sie tabletkami bo nic innego nie pomaga... :(
u Was tez tak jestz tym bolem? Macie jakies skuteczne metody procz tabletek?

rose

Biegły Uwodziciel
mnie też przeważnie bardzo boli brzuch.. wystarcza 1 ibuprom max i jest luz.. za to jak nie wezmę bo np jestem poza domem to jest naprawde tragedia.. :? zawsze jak tylko dostaje okres biegne po tabletke nie czekając aż ból sie nasili .. i potem juz nic nie boli..

młoda

Podrywacz
Jak nie brałam tabletek anty, to równiutko tydzień przed cały dzień bolał mnie tak specyficznie brzuch. Teraz dzień przed i tylko przez jakąś godzinkę. W czasie okresu brzuch nie boli, jeśli już, to tylko pierwszego dnia, ale biorę 2 NO-Spy i przechodzi.
W czasie okresu i przed w ogóle nie chce mi się jeść :? Mam jadłowstręt :p Zero słodyczy, ani nic... Jedynie czuję się jak balonik, bo mój organizm bardzo zatrzymuje wodę.

Mirela

Seks Praktykant
młoda napisał:
W czasie okresu i przed w ogóle nie chce mi się jeść :? Mam jadłowstręt :p

tez tak mam...juz nie mowiac o tym ze najchetniej to bym nie wykonywała zadnych gwałtownych ruchow przez pierwsze dwa dni...leżenie, ewentualnie siedzenie :p

misska

Cichy Podglądacz
U mnie też 5 dni ;-> Boli tylko pierwszego dnia przez jakieś dwie godziny, później już okej. No, ale na razie czekam..

madzia

Podrywacz
no ale chyba jak bardzo boli :) Moja koleżanka ma problemy z bólem brzucha podczas okresu. Czasami to mdleje z bólu... Bierze wtedy strasznie duzo mocnych leków... Ale przez to tez ma dużo obfitsze krwawienie...
Widzicie faceci jak my to musimy cierpieć żeby móc w przyszłości dziecko wam urodzić ! :p

Mirela

Seks Praktykant
Mnie zawsze bardzo boli :/ wspolczuje Twojej kolezance..mi nie zdarzylo sie jeszcze mdlec alle kiedys to mnie tak bolało ze myslalam ze bede wymiotowac :cry:
fakt, ile musimy sie nameczyc....alle jak ci faceci potem sie ciesza z tego bobasa :roll: :p

madzia

Podrywacz
ja miałam raz taką akcję że chcieli wzywac pogotowie... a było to w szkole :/ ale tego bólu to ja nie zapomnę chyba nigdy... Zwijałam się, płakałam, jęczałam blee :(

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry