Albo wytrysk w środkuNigdy nie myślałem o tym w ten sposób. Po prostu wytrysk na ciało uważam za coś perwersyjnego i dlatego lubię to robić.

Albo wytrysk w środkuNigdy nie myślałem o tym w ten sposób. Po prostu wytrysk na ciało uważam za coś perwersyjnego i dlatego lubię to robić.
To już rzadziej z przyczyn oczywistych, ale tak, to też fajne. Przy czym bardziej lubię na cyce i jeszcze najlepiej to nagrać.Albo wytrysk w środku
Nigdy o tym tak nie myślałam, ale faktycznie to tak wygląda, że gdy facet mnie usmaruje, a niektórzy robią to specjalnie i z premedytacją, to element zaznaczenia, dziękuję za uświadomieniewytrysk na dziewczynę lub w nią czy daje Wam poczucie oznaczenia, że jest Wasza, zdobyta ?
Na nią tak, w nią niewytrysk na dziewczynę lub w nią czy daje Wam poczucie oznaczenia, że jest Wasza, zdobyta ?
mam tak samoNa nią tak, w nią nie
Takie piękne ciało mmmm to z wielką przyjemnościaNigdy o tym tak nie myślałam, ale faktycznie to tak wygląda, że gdy facet mnie usmaruje, a niektórzy robią to specjalnie i z premedytacją, to element zaznaczenia, dziękuję za uświadomienie![]()
usmarujesz mnie też?Wczoraj taką jedną nieźle oznaczyłem spermą na buźkę i bardzo była z tego powodu zadowolona. Później dodałem jeszcze wisienkę na torcie w postaci spustu w dupę
Mam coś w tym guście, jak po zalaniu jej ona wyliże mi go do czysta.wytrysk na dziewczynę lub w nią czy daje Wam poczucie oznaczenia, że jest Wasza, zdobyta ?
Prawda, zwłaszcza gdy kończy ręką po oralu i widać to wyczekiwanie w oczach.Szalenie podniecający jest nie tyle sam spust co widok jak na niego czeka i sama wciera i rozprowadza go po całym ciele, tak jakby chciała żeby nigdy z niej nie schodził
...kiedy wreszcie... on skończy....wyczekiwanie w oczach.
Nie no, nie mówimy tu o takim "zwalę mu ręką, bo już mnie żuchwa nawala", tylko o takim, bo wiesz... Z pasją...kiedy wreszcie... on skończy....
ja tam wolę klęczeć grzecznie i patrzeć jak facet sobie trzepieNie no, nie mówimy tu o takim "zwalę mu ręką, bo już mnie żuchwa nawala", tylko o takim, bo wiesz... Z pasją
Oj, trzeba na to zapracowaćja tam wolę klęczeć grzecznie i patrzeć jak facet sobie trzepie![]()
Moja żona dopiero wchodzi w ten temat z oporem... Bo uważa że ona jest od tej robotyja tam wolę klęczeć grzecznie i patrzeć jak facet sobie trzepie![]()
Wiem że nie do mnie to było ale ja bardzo chętnie to zrobięusmarujesz mnie też?![]()
Oj takja tam wolę klęczeć grzecznie i patrzeć jak facet sobie trzepie![]()
Nie no, samemu trzepać?Oj tak![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Pocałunek ze spermą | Seks | 75 | |
| D | Fotki w sexi staniku oblane spermą | Seks fotki i filmy | 12 | |
| E | Co robicie ze spermą? | Seks | 47 | |
| N | Gdzie wytrysnąć spermą? | Porady seksualne | 17 |