• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

oznaczenie spermą

Mężczyzna

geoff

Cichy Podglądacz
Jedna z moich kochanek wręcz o takie oznaczanie prosiła, powtarzając błagalnym tonem 'Pokaż że jestem Twoja, oznacz mnie swoją spermą'.
Najbardziej jednak wryło mi się w pamięć jak po chwilach uniesienia poszliśmy do kina, a w którymś momencie szepnęła mi do ucha 'Ciągle czuję Cię w sobie'. Miłe.

Kobieta

AniaW23

Cichy Podglądacz
Jedna z moich kochanek wręcz o takie oznaczanie prosiła, powtarzając błagalnym tonem 'Pokaż że jestem Twoja, oznacz mnie swoją spermą'.
Najbardziej jednak wryło mi się w pamięć jak po chwilach uniesienia poszliśmy do kina, a w którymś momencie szepnęła mi do ucha 'Ciągle czuję Cię w sobie'. Miłe.
I oznaczyłeś ją odpowiednio, gdy ona klęczała z wystawioną buźką? :)

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
I oznaczyłeś ją odpowiednio, gdy ona klęczała z wystawioną buźką? :)
U mnie takie oznaczanie było w środku. Dużo bardziej mnie kręci kiedy słyszę " ciekło ze mnie do wieczora ".
Raz powiedziała "strzelaj na cyce, chcę mieć maseczkę odżywczą". Rozsmarowała po całych cycach że się błyszczały. Tak mnie tym nakreciła że za chwilę była druga runda...