Wiem, że jest możliwe osiągnięcie orgazmu przez sam dotyk piersi albo zaciskanie mięśni kegla. Może dziewczyna na filmie ma dobrze wyćwiczone te mięśnie? O bezdotykowym nie słyszałam, nie miałam, tylko przypuszczam.
Saj, niekoniecznie. Moim zdaniem jest to wykonalne np. trochę seksualnego postu i gdy pojawią się odpowiednie bodźce, mogłoby zadziałać. Zupełnie bez dotyku jeszcze mi się nie zdarzyło, ale w stanach ekstremalnego podniecenia wystarczy tylko musnąć i orgazm startuje.
Znałem dwie kobiety, które doszły robiąc mi loda - przy czym dla jednej z nich to był bez mała "standard". W przypadku drugiej - doszła kiedyś gdy pocierałem kciukami wnętrza jej dłoni, a że siedzieliśmy wtedy w ogródku restauracji Pod Złotym Psem w Rynku we Wrocławiu to.... )
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.