• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Opalanie sie nago

Mężczyzna

Drake

Seks Praktykant
To sobie wyobraź, że masz. Ona ma 16 lat a jej adorator 50.
To żadna różnica, czy na plaży czy w kinie. Ludzie na nagą plażę nie przychodzą w celach seksualnych, bo nie do tego ona służy (chyba, że jest to typowo plaża dla swingersów).
A jak byłby młodszy to już ok? Co ma wiek do tematu?

Mężczyzna

Drake

Seks Praktykant
Opalanie się nago w wyznaczonych miejscach jest przyjemne. Jeśli ktoś się wstydzi, to stawia parawan dookoła siebie i ma namiastkę intymności. Oczywiście na plażach i kempingach FKK jest też savoir vivre -tak jak wszędzie. Okazywanie podniecenia i gapienie się na kogoś jest naganne. Poza tym porównując zachowanie plażowiczów na plażach tekstylnych i nagich muszę stwierdzić, że zdecydowanie większa kultura panuje na tych drugich.

Mężczyzna

Drake

Seks Praktykant
Moze trochę zboczę z tematu. Pytanko, czy ktos był na basenie i korzystal z opcji nagiej strefy właśnie na basenie. Jak to wygladalo? A swoja drogą na nagą plażę to chętnie bym sie wybrał😀
Normalnie to wygląda. Trochę zachwiane proporcje, bo dwa razy więcej facetów.

Mężczyzna

Reaper1988

Nowicjusz
Ja zaraz idę skorzystać ze słońca. Plaż nudystów w pobliżu nie ma, ale wykorzystam łąkę za lasem i fakt, że baaardzo ciężko spotkać tam żywą duszę 😅

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Ja zaraz idę skorzystać ze słońca. Plaż nudystów w pobliżu nie ma, ale wykorzystam łąkę za lasem i fakt, że baaardzo ciężko spotkać tam żywą duszę 😅
Kiedyś miałem takie miejsce niedaleko mojego miejsca zamieszkania, ale niestety od kilku lat ludzie co raz częściej wybierają je na spacerowanie czy inne aktywności sportowe. Jedynie kiedy jest tam pusto, to w godzinach dopołudniowych.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Ja lubię i wyłącznie to robię na plaży nad morzem. Cisza, spokój, słychać tylko szum fal i czuć wiaterek z morza na nagim ciele i ta błoga cisza w porównaniu do zwykłych plaż.

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Ja lubię i wyłącznie to robię na plaży nad morzem. Cisza, spokój, słychać tylko szum fal i czuć wiaterek z morza na nagim ciele i ta błoga cisza w porównaniu do zwykłych plaż.
Poza Zatoką Gdańską ten wiaterek niesie z sobą drobniutki piaseczek. Przy opalaniu nago jest to problem, mniejszy dla facetów....;):p

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Ale kiedyś ku mojemu zdziwieniu przychodziła na taką plażę dziewczyna (zimne piwo, kukurydza gotowana)🤣 Chodziła w stroju kąpielowym jakby co.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Bardzo lubię, czuję się wtedy taka jakaś wolna i nieskrępowana sznurkami bikini.
Hamak odmalowany, rośliny się zazieleniły tworząc osłonę, I’m ready 😎