• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Opalanie sie nago

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Jak można zmienić zachowanie? Każdemu zdrowemu facetowi staje
Oczywiście, że staje, ale nad własnym ciałem idzie kontrolować. Jak nie potrafisz zapanować nad swoją głową, aby nagość na plaży nie była dla ciebie powodem do podniecenia, na co wizualnym dowodem jest erekcja, to raczej powinieneś nie przychodzić na takie plaże. Oczywiście, zdarza się nieplanowana erekcja, jest to zrozumiałe. Jednak kiedy świadomie jesteś na plaży i obnosisz się z erekcją... to nie jest miejsce dla ciebie. Na plaże nie przychodzi się po to, aby szukać doznań seksualnych. Ma to być miejsce czyste, kulturalne i przyjazne wszystkim. Na zwykłej plaży też pod spodenkami/w kąpielówkach okazujesz swoją erekcję? No nie, więc tak samo zachowujesz się na plaży N.

Na pewno nudyści, którzy przyjeżdżają ze swoimi dziećmi, osoby które wychowują młodzież w "wierze" (xD) nudystycznej nie będą zadowolone z takich zachowań mężczyzn, którym plaża N kojarzy się tylko z miejscem do pokazania swojego twardego penisa i możliwości popatrzenia się na nagie kobiety. Takie zachowania są ohydne, a co za tym idzie odpychające kobiety od przychodzenia w takie miejsca, i nie tylko kobiety.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jaka jest średnia wieku na takich plażach nudystów w Polsce (nie wliczając w to dzieci) ?
Chodzą tam młodzi ludzie, czy raczej wiek sanatoryjny?

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Zależy. Średnia wieku moim zdaniem maleje i jest to na plus. Coraz więcej młodych ludzi jest bardziej otwarta na nagość, nie są tak podatni jak starsze pokolenia na wychowanie przez kościół w którym nagość jest tabu. Sam zacząłem rozbierać się w naturze w wieku 15-16 lat w wakacje, wyjeżdżając rowerem w odległe lasy, a na plaże nudystów zawitałem mając 18 lat. Po zdaniu prawka mój świat na plaże nudystów otworzył się bardziej, mogłem odwiedzać różne plaże, a nie tylko te gdzie mogłem dojechać pociągiem. Równieśników faktycznie wydawało mi się mniej niż osób koło 40, ale moim zdaniem teraz się to zmienia. Rodzin z dziećmi też pojawia się więcej.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Zależy. Średnia wieku moim zdaniem maleje i jest to na plus. Coraz więcej młodych ludzi jest bardziej otwarta na nagość, nie są tak podatni jak starsze pokolenia na wychowanie przez kościół w którym nagość jest tabu. Sam zacząłem rozbierać się w naturze w wieku 15-16 lat w wakacje, wyjeżdżając rowerem w odległe lasy, a na plaże nudystów zawitałem mając 18 lat. Po zdaniu prawka mój świat na plaże nudystów otworzył się bardziej, mogłem odwiedzać różne plaże, a nie tylko te gdzie mogłem dojechać pociągiem. Równieśników faktycznie wydawało mi się mniej niż osób koło 40, ale moim zdaniem teraz się to zmienia. Rodzin z dziećmi też pojawia się więcej.
Czyli tak jak myślałam, wiek sanatoryjny 50+