tam wiecej lokalsow, niz turystow- ale osoby zainteresowane naturyzmem dokladnie wiedza gdzie traficNo patrzaj pan. Tyle razy przejeżdżałam tamtendy na hel, a musiałam sprawdzić u wujka google gdzie to jest.![]()
tam wiecej lokalsow, niz turystow- ale osoby zainteresowane naturyzmem dokladnie wiedza gdzie traficNo patrzaj pan. Tyle razy przejeżdżałam tamtendy na hel, a musiałam sprawdzić u wujka google gdzie to jest.![]()
To lepiej zmień swoje zachowania, bo nie ma tym nudyzm polega. Opanuj swoje ciało, a później przyjdz kulturalnie plażować.Do takiego opalania bardziej nadają się kobiety. Już próbowałem i bez przerwy mi stał.
Zdarzyło mi się kilka razy. Ogólnie lubię się opalać więc nie ma problemu. Ja gole się całkiemHeika, co sadzicie o opalaniu sie nago? Golicie w pasek czy na zero?![]()
Mąż lubi delikatny paseczek koledzy też .Heika, co sadzicie o opalaniu sie nago? Golicie w pasek czy na zero?![]()
Skoro koledzy oglądają paseczek, na plaży ludzie oglądają, zdjęcia robisz... to my też chcemy zobaczyćCzesto jeździmy na Hel tam za jednostka takie piekne plaże można swobodnie się opalac nago a jakie zdjęcia wychodza.
Koledzy męża?Mąż lubi delikatny paseczek koledzy też .
Jak można zmienić zachowanie? Każdemu zdrowemu facetowi stajeTo lepiej zmień swoje zachowania, bo nie ma tym nudyzm polega. Opanuj swoje ciało, a później przyjdz kulturalnie plażować.
Gdybym leżała czy chodziła nago po plaży i facetowi obok by nie stawał to bym czuła się rozczarowanaJak można zmienić zachowanie? Każdemu zdrowemu facetowi staje
Zaraz będą negatywne głosy że tak nie możnaGdybym leżała czy chodziła nago po plaży i facetowi obok by nie stawał to bym czuła się rozczarowana![]()
Oczywiście, że staje, ale nad własnym ciałem idzie kontrolować. Jak nie potrafisz zapanować nad swoją głową, aby nagość na plaży nie była dla ciebie powodem do podniecenia, na co wizualnym dowodem jest erekcja, to raczej powinieneś nie przychodzić na takie plaże. Oczywiście, zdarza się nieplanowana erekcja, jest to zrozumiałe. Jednak kiedy świadomie jesteś na plaży i obnosisz się z erekcją... to nie jest miejsce dla ciebie. Na plaże nie przychodzi się po to, aby szukać doznań seksualnych. Ma to być miejsce czyste, kulturalne i przyjazne wszystkim. Na zwykłej plaży też pod spodenkami/w kąpielówkach okazujesz swoją erekcję? No nie, więc tak samo zachowujesz się na plaży N.Jak można zmienić zachowanie? Każdemu zdrowemu facetowi staje
Coś czuję, że jesteś rzadko rozczarowana na plażyGdybym leżała czy chodziła nago po plaży i facetowi obok by nie stawał to bym czuła się rozczarowana![]()
Może pora dodać jakieś zdjęcie nowe w wersji plażowejGdybym leżała czy chodziła nago po plaży i facetowi obok by nie stawał to bym czuła się rozczarowana![]()
Nigdy nie byłam na takiej plaży i raczej się nie wybieramCoś czuję, że jesteś rzadko rozczarowana na plaży![]()
Nawet nie wiesz co traciszNigdy nie byłam na takiej plaży i raczej się nie wybieram![]()
Myślałem raczej o zwykłej plaży, na nudystów to już w ogóle słupki testosteronu by kipiałyNigdy nie byłam na takiej plaży i raczej się nie wybieram![]()
Czyli tak jak myślałam, wiek sanatoryjny 50+Zależy. Średnia wieku moim zdaniem maleje i jest to na plus. Coraz więcej młodych ludzi jest bardziej otwarta na nagość, nie są tak podatni jak starsze pokolenia na wychowanie przez kościół w którym nagość jest tabu. Sam zacząłem rozbierać się w naturze w wieku 15-16 lat w wakacje, wyjeżdżając rowerem w odległe lasy, a na plaże nudystów zawitałem mając 18 lat. Po zdaniu prawka mój świat na plaże nudystów otworzył się bardziej, mogłem odwiedzać różne plaże, a nie tylko te gdzie mogłem dojechać pociągiem. Równieśników faktycznie wydawało mi się mniej niż osób koło 40, ale moim zdaniem teraz się to zmienia. Rodzin z dziećmi też pojawia się więcej.
Nieee... Bez przesady. Myślę, że 30-40 jest większość osób.Czyli tak jak myślałam, wiek sanatoryjny 50+
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Opalanie sie toples | Seks | 21 | |
T | Uwielbiam jak moja żona chodzi nago (sauna) lub opalanie toplees. | Fetysze i perwersje | 59 | |
G | Opalanie nago na łonie natury | Seks | 63 | |
M | Opalanie topless - dziewczyny co sądzicie? | Sprawy kobiet | 46 | |
X | Kobieta boi sie spermy | Fantazje erotyczne | 1 |